Το πιο cringe βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ήρθε από την Θεσσαλονίκη

Τίμια προσπάθεια.

Το πιο cringe βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ήρθε από την Θεσσαλονίκη

Τίμια προσπάθεια.


Όπως ήδη γνωρίζετε (;), η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τιμάται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, με εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO-United Nations World Tourism Organisation). Η Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτή, που φρόντισε με έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο να τονίσει το ταμπεραμέντο των κατοίκων της.

Σκοπός είναι να μας κριντζάρει μέχρι το κόκκαλο με γραφικότητες ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την αξία του τουρισμού στο πεδίο της κοινωνίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της οικονομίας. Με λίγα λόγια, ελάτε στη Θεσσαλονίκη να αφήσετε τα λεφτά σας, εδώ όλα είναι ωραία και ο ρυθμός της καθημερινότητας αφαιρεί από πάνω σας το όποιο άγχος σας βαραίνει. 

«Πιστοί  στο ραντεβού μας συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με νέα παραγωγή. Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν, να αποδράσουν, να “επουλώσουν τα τραύματα” που δημιουργήθηκαν. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς! Ευχαριστούμε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την ευγενική παρουσία των ηθοποιών του και όλους όσους συμμετείχαν. Και σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη…Treat yourself with Thessaloniki!», δήλωσε η Πρόεδρος και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης  κ. Βούλα Πατουλίδου.

Τίμια προσπάθεια. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα