Οι ανθρώπινες σχέσεις, κυρίες και κύριοι, όπως ήδη γνωρίζετε από τις προσωπικές σας εμπειρίες, είναι δύσκολες. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να βρεις τον άνθρωπό σου, δεν μπορείς ένα απλό πρωί να γίνεις μέλος μια συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας και να αποτελέσεις τη δύναμή της, η αιχμή στο βέλος της που θα χτυπήσει στο κέντρο της συνείδησης του λαού, όταν μιλάμε για πολιτική παράταξη. 

Απαιτείται χρόνος, ζύμωση ιδεών, κοινή επιθυμία για συμπόρευση μόλις το πρώτο γιγάντιο κύμα διαφωνίας απειλήσει το καράβι που μεταφέρει τις ιδέες σου. Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλες τέτοιες ασυναρτησίες, αλλά υπάρχει και ένα όριο. 

Το κείμενο αυτό αφορά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την ανακοίνωση του νέου του κόμματος. Μαζί του, η πάντα πιστή (για την ώρα) Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η εισαγωγή έγινε γιατί θέλαμε να τονίσουμε το προ μηνών “διαζύγιό” του με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Είχαμε πάει και στη μικρή τους γιορτή όταν ήταν ακόμα στα μέλια. 

Πάει όμως, μας τελείωσε. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είδε την πόρτα της εξόδου από την Εθνική Δημιουργία. Όμως, μεταξύ μας, δεν τους είχε ανάγκη. Πολύ γρήγορα, ο αγαπημένος μας πολιτικός γύρισε σελίδα, τα άφησε όλα πίσω του και… ΜΠΟΥΜ! Πλέον έχει ξανά το δικό του κόμμα με το όνομα ΠΑΤΡΙΔΑ (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής) με το logo να θυμίζει εταιρεία φυσικού αερίου. 

https://t.co/LpXJYUuAHn

«Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό συντηρητικό αστικό κόμμα και αποτελεί το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Για να τα λέμε όλα, η συνεργασία του Μπογδάνου με την Λατινοπούλου είναι πιο σοβαρή από αυτή του Αργυρού με του 50 Cent. Είναι πιο ταιριαστή, τουλάχιστον.