Μπουμ! Τα μάθατε; Σε λίγες μέρες από τώρα, πιο συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου, θα δούμε και το κυριότερο θα ακούσουμε τους 50 Cent και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο ΟΑΚΑ, σε μία συνεργασία που στο άκουσμά της, μας έριξε από την καρέκλα. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο ράπερ που συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο με τις προηγούμενες επιτυχίες του, έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο στη Μύκονο. Δεν πήγε πολύ καλά. Όπως έγινε γνωστό, το ρολόι του ήταν χαλασμένο και άργησε να ανέβει στη σκηνή δύο ώρες ενώ κράτησε το μικρόφωνο για μόλις ένα μισάωρο, λαμβάντας 300.000 ευρώ. Αυτές είναι δουλειές!

Και επειδή το θέαμα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο για τα άτομα που θα δώσουν τα χρήματά τους, εκτός από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και τους Josephine, FY και Kings. Μιλάμε για μεγαλεία. Μην φεύγετε, δεν τελειώσαμε. Light και Rack θα εμφανιστούν ως guest σε μια βραδιά που από τώρα έχει γράψει ιστορία. 

Ξέρετε τι άλλο θα έγραφε ιστορία; Μερικές ακόμα άκυρες συνεργασίες που θα θέλαμε πολύ να πραγματοποιηθούν (μερικές είχαμε την χαρά να της ζήσουμε) και που θα έφταναν το cringe level σε άλλο επίπεδο. Μετά από πολλή σκέψη, βάλαμε κάτω τα 5 δίπολα που θα δίναμε ακόμα και την ψυχή μας για να τα δούμε στην ίδια σκηνή. Γιατί, τι πιο ωραίο από το να ακούς μαζί τους…

Κάνιε Γουέστ – Νίκος Οικονομόπουλος

Αυτό που θα τους φέρει κοντά, είναι η πίστη τους στο Θεό. Και οι δύο είναι αυτό που λέμε, “θρήσκοι”. Επίσης, ποιος δεν έχει φανταστεί τον Νίκο Οικονομόπουλο να κάνει τις δεύτερες ή να τραγουδάει τα γκόσπελ όσο ο Κάνιε αυτοσχεδιάζει και παθαίνει meltdown επί σκηνής για τον χωρισμό του με την Κιμ; Όλοι μας. Μόνο μην σκάσει ο ράπερ με περίεργη μάσκα και μπερδευτεί ο Έλληνας τροβαδούρος φωνάζοντας στο μικρόφωνο “δεν υπάρχει κορονοϊός”.

Λιάγκας – Δούκισσα

Μας συγχωρείτε γι’ αυτό, δεν κρατηθήκαμε. 

Τζένιφερ Λόπεζ – Ματούλα Ζαμάνη

Είχαμε δει ένα βίντεο με την Ματούλα Ζαμάνη να τραγουδά σε κάτι άλογα και από τότε την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω αφού καταλάβαμε ότι είναι λάτρης του παρ-άλογου. Με την ίδια λογική, την τοποθετούμε στην ίδια σκηνή μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ. Αχ, πόσο ωραίο θα ήταν ένα στιγμιαίο mash up του Θα’ ρθω και του Let’s Get Loud. Και δώστου οι λαμπάδες και τα καπνογόνα από κάτω.
 
Όζι – Χρήστος Σαντικάι

Τον γνωρίζετε τον Όζι Όσμπορν; Είναι ένας τυχαίος, μέλος μιας ακόμα πιο τυχαίας μπάντας, των Black Sabbath. Αυτή η άγνωστη μπάντα έγινε γνωστή σε ένα κύκλο 50 ατόμων για τον σκληρό της ήχο. Ήταν σατανιστές με λίγα λόγια, όλοι το ξέρουν αυτό.  Τώρα, τον γνωρίζετε τον  Χρήστο Σαντικάι; Φυσικά και τον γνωρίζετε, όλοι έβλεπαν ALTER και όλοι τον έχουν ακούσει να τραγουδά το Απόψε Γεννιέται ο Χριστός. Την πιάσατε την ειρωνεία ή πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα; 

Άλις Κούπερ – Σάκης Ρουβάς

Πριν από λίγους μήνες ο Desmond Child αποφάσισε να διοργανώσει μία συναυλία στο Ηρώδειο ώστε να πιέσει με τη σειρά του (WTF) για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας. Στην ίδια σκηνή, λοιπόν, είδαμε τους η Ρίτα Γουίλσον, Μπόνι Τάιλερ  Κιπ Γουίνγκερ, Σάκη Ρουβά και Alice Cooper ντυμένο πειρατή. Ναι, τι; Μόνο εμείς γελάμε;