Από προϊόντα που κανείς δεν ζήτησε, έχουμε και πρώτα πατατάκια με γεύση αιδοίο από την Chazz στη Λιθουανία, τα οποία μάλιστα έγιναν sold out, με καθυστερήσεις στις παραδόσεις να έχουν ήδη προκληθεί. 

Το κείμενο που συνοδεύει τα πατατάκια αυτά στο site της εταιρείας γράφει πως “Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι Millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους”, τονίζοντας μάλιστα πως αυτός ήταν και ο λόγος, ή μάλλον η αφορμή για την ιδέα να δημιουργηθούν αυτά τα πατατάκια. Στόχος, σύμφωνα με την εταιρία ήταν να βοηθηθούν οι νέοι “να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους”. Τα πατατάκια αυτά, λέει, είναι για γενναίους και ελεύθερους ανθρώπους. “Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη…”, αναφέρεται σε ένα σημείο. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, παρά την τιμή τους (κοστίζουν 9,99 ευρώ), ενώ όσοι τα παραγγέλνουν τα λαμβάνουν μέσα σε ειδικό κουτί. Σε άλλα νέα, ο καπιταλισμούλης ξεπέρασε τον εαυτό του και ο κόσμος τσίμπησε τόσο έντονα που λόγω ζήτησης, υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.  «Προσοχή, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελίων, η παράδοση γίνεται σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Άλλωστε, αξίζεις να περιμένεις κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση», γράφει η εταιρεία στο site. 

Στο μεταξύ, υπάρχουν και δωρεάν τρόποι να “απολαύσουμε” γεύση αιδοίου. Αλλά τα γούστα είναι γούστα. Προχωράμε.