H ζωή μας μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο μπορεί να αλλάξει μέσα σε δέκα ολόκληρα χρόνια. Πολύ, πάρα πολύ. Αν αυτή η αλλαγή από το μακρινό πια 2012 μέχρι σήμερα μας έκανε καλό, μάλλον δεν θα το μάθουμε σύντομα. Στα επόμενα δέκα χρόνια ίσως μάθουμε με σιγουριά, μέχρι τότε, όμως, μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η εποχή εκείνη, συγκριτικά με τη σημερινή, μοιάζει κάπως ντροπιαστική όταν τις βάζουμε δίπλα δίπλα.

Εντάξει, μην κοκκινίζετε, όλοι κάναμε αυτά τα «λάθη», δεν είστε μόνοι σε αυτό. Ευτυχώς, κάποιοι ήταν έφηβοι τότε και δεν έπεσαν με τα μούτρα στις καλά κρυμμένες παγίδες της τότε ιντερνετικής κουλτούρας αφού ήδη οι περισσότεροι άρχισαν να καταλαβαίνουν τα σφάλματά τους. Για παράδειγμα, κατάλαβαν ότι γίνονται ενοχλητικοί όταν έφταναν στο σημείο να στέλνουν στους φίλους request για το FarmVille. Τι χρόνια και αυτά;!

Στο 2022 πια, όλα είναι διαφορετικά. Ευτυχώς δηλαδή γιατί κάποια πράγματα από το 2012 είναι κάπως ντροπιαστικά. Βέβαια, τα τιμημένα αυτά χρόνια, δεν είχαμε μια πανδημία να μας κάνει τη ζωή δύσκολη ούτε οικονομικές κρίσεις φοβόμασταν να αφήσουμε τον θερμοσίφωνα πέντε λεπτά παραπάνω. Μήπως, τελικά, περνούσαμε καλύτερα το 2012; Καλά, όχι, ένα αστείο κάναμε. Φανταστείτε να ξυπνήσετε ένα πρωί και να δείτε:

Τα αστεία με τον Τσακ Νόρις

Toν γνωστό σε όλους αναπτήρα. Στο κινητό

Τις φωτογραφίες μπροστά στον καθρέφτη

Τις αλλαγές των φωτογραφιών προφίλ με κάτι τέτοιο

Αυτά τα λέιζερ που δεν τα βλέπαμε μόνο στο γήπεδο. Ήταν στην τσέπη μας

Πόσες φωτογραφίες με αυτό το φίλτρο μπορούσες να αντέξεις;

Τις ειδοποιήσεις στους φίλους σου που τους ζητούσες βοήθεια για τη φάρμα σου. Την εικονική σου φάρμα στο Facebook.