Καλά θα πάει αυτό. Για την ακρίβεια, έχει ήδη πάει πολύ καλά αυτό. Η γνωστή σε όλους(;) PETA το πήγε πολλά βήματα παρακάτω και έκανε μία πρόταση κάπως πρωτοποριακή, μια πρόταση που δεν πιστεύαμε ποτέ να φτάσει στα αφτιά μας -και στο κρεβάτι μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, το γερμανικό παράρτημα της PETA επικαλέστηκε μια έρευνα του επιστημονικού περιοδικού Plos One. Σε αυτή διαβάζουμε ότι οι άνδρες προκαλούν 41% περισσότερη καταστροφή στην πανίδα από τις γυναίκες, διότι καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες κρέατος.

Οπότε, έχουμε και λέμε: η φιλοζωική οργάνωση υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο σκοτώνει τον πλανήτη και έτσι θα έπρεπε να καταφύγουμε στην απαγόρευση της τεκνοποίησης διότι, κάθε παιδί που δεν γεννιέται, θα εξοικονομούσε 58,6 τόνους CO2 ετησίως. Έτσι, γυναίκες θα πρέπει «να απέχουν από την ερωτική πράξη για να σώσουν τον κόσμο», αναφέρει η PETA. Πολύ λογικό. Ίσως και όχι.

«Αναφέρομαι στους πατεράδες των προαστίων με μπουκάλια μπίρας και λαβίδες μπάρμπεκιου στα χέρια, που τσιγαρίζουν λουκάνικα στη σχάρα των 700 ευρώ τους», είπε ο Ντάνιελ Κοξ, εκπρόσωπος της PETA Γερμανίας. «Το κολοκυθάκι το βλέπουν με καχυποψία και το ανέχονται απρόθυμα», είπε προτού παροτρύνει τους Γερμανούς άνδρες να γίνουν vegan. Διαφορετικά, θα μπουκάρουν στην κρεβατοκάμαρά τους (που λέει ο λόγος…).

via GIPHY

Και τώρα δώστε προσοχή γιατί είναι σημαντικό. Πλέον υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι η τοξική αρρενωπότητα βλάπτει επίσης το κλίμα και έτσι, ένας βαρύς φόρος κρέατος στο 41% για τους άνδρες, θα ήταν κατάλληλος, είπε ο Κοξ και πρόσθεσε ότι «η απαγόρευση της ερωτικής πράξης ή της τεκνοποίησης για όλους τους άντρες που τρώνε κρέας θα ήταν σκόπιμη σε αυτό το πλαίσιο».

Η Κυριακή πλησιάζει. Προλαβαίνετε να ακυρώσετε το μπάρμπεκιου;