Υπάρχουν δυο πράγματα που σκεφτόμαστε αυτόματα όλοι στο άκουσμα του ονόματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν είναι απαραίτητα ευχάριστα, ούτε στα αλήθεια τόσο αστείο, παρόλα αυτά, έρχονται σαν σκέψεις αυτοματοποιημένες των οποίων τις ρυθμίσεις δεν ξέρουμε πώς να αλλάξουμε. Το ένα είναι το κλασικό σύνθημα που ακούγεται και γράφεται δυο καλοκαίρια τώρα. Το δεύτερο είναι το κλασικό αστειάκι περί ομοιότητας με τον Mr. Bean. Σε αυτό το “δεύτερο γκρουπ” ας υποδεχτούμε και τον Τζίμι Φάλον. Ναι, τον Αμερικανό κωμικό. 

Μιλώντας στη σατιρική του εκπομπή και έχοντας ήδη σχολιάσει τη συνάντηση του Εμάνουελ Μακρόν με τον βασιλιά της Ιορδανίας σε ένα άτυπο παιχνίδι που περισσότερο μιμοποιεί τίτλους δημοσιευμάτων, ο Φάλον “έπαιξε” και με ένα δημοσίευμα που αφορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε μια είδηση, λοιπόν, με τίτλο που αφορούσε την ανακοίνωση μέτρων στήριξης, ο Φάλον είπε πως “ο τίτλος θα μπορούσε να είναι… Έρχεται το καλοκαίρι, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο νέος Mr. Bean”.  Mπορούσε και καλύτερα; ΟΚ, ας είμαστε λίγο αυστηροί. Σίγουρα. Αλλά δικαιώνονται όλοι οι φαν του αστείου με τον Mr. Bean. 

Τέλος πάντων, το στιγμιότυπο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ενότητας “News & Improved”, στην οποία σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο τίτλους ειδήσεων. 

Δες το στιγμιότυπο μετά το 09:30: