Να σας προσφέρουμε ένα χαρτομάντηλο, ένα κουλουράκι, έναν ελληνικό μέτριο ή έστω ένα κονιάκ της λύσσας; Κάτι για να κατέβει κάτω το φαρμάκι. Σήμερα κηδεύουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ (δυστυχώς δεν είχαμε την ανάμειξη από Τελεταί Μπούκουρα) κυρίες και κύριοι και όπως είναι λογικό, όλοι έχουμε ένα tab ανοιχτό στη δουλειά και βλέπουμε σε live σύνδεση το “ύστατο χαίρε”. Δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, η δουλειά είναι για τους ανόητους, κάτι ξέρει και η βασιλική οικογένεια. 

Άσχετο, αλλά πρώτοι σε προβολές της κηδείας στοιχηματίζουμε ότι είναι σίγουρα οι Κύπριοι που δικαίως τη συμπαθούσαν λίγο παραπάνω. Την αγάπη μας στην όμορφη Κύπρο, τα αδέρφια μας.

Πάμε στην επόμενη γραμμή.

Μετά από πολλές μέρες ατέρμονου grief και αφυδάτωσης λόγω των δακρύων, ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα στην παγκόσμια Ιστορία, αφήνοντας πίσω μας ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της βασίλισσας Ελισάβετ και την μοναρχίας της. Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς δική της, την εξυπηρέτησε όμως αρκετά καλά. 

Ξέρετε τι δύσκολο που είναι να υπογράφεις έγγραφα και να φοράς πολύχρωμα συνολάκια; Όχι, δεν ξέρετε γιατί δεν κάτσατε ποτέ στο θρόνο με κοσμήματα που κοστίζουν 120 εκατομμύρια. Μην κρίνετε τους Άγγλους λοιπόν, να κοιτάτε τα χάλια σας. Νέα Δημοκρατία θέλατε και όχι Γλύξμπουργκ, θα τα λουστείτε τώρα.

Μιας και αναφέραμε τον Γλύξμπουργκ. Σας έχουμε ένα νέο. Στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Ίλιον, θα έχουμε όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με πρόγραμμα που ανασταίνει και νεκρούς. Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο Οδηγητής με ένα tweet το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “το καλύτερο σχόλιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ”.

https://twitter.com/hashtag/%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%84?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw