Ένας από τους βασικούς λόγους που προκαλούνται εντάσεις στους δρόμους, είναι η σκέψη ότι, αργά και άκρως βασανιστικά, πλησιάζουμε στη δουλειά μας. Ελάτε τώρα, αυτό σκέφτεστε σε κάθε φανάρι, μεταξύ μας είμαστε. Θα σας παροτρύναμε να παραιτηθείτε και να το γυρίσετε στον αγροτικό τουρισμό μιας και είναι και της μόδας, αλλά ο ουρανίσκος σας απαιτεί κρασί σε κάποιο winebar του Παγκρατίου και κοκτέιλ κάπου στην Κολοκοτρώνη, οπότε δεν θα το κάνουμε. Θα τα λουστείτε τώρα!

Φανταστείτε όμως τι ωραία που θα ήταν αν, κάθε πρωί, αντί για κόρνες στο πρώτο χαμένο κλάσμα του δευτερολέπτου στο φανάρι, σας πετούσαν έναν δονητή στο παράθυρο αντί για χλέπα απο τα έγκατα των πνευμόνων τους. Άσχημη λέξη η «χλέπα», δεν θα τη χρησιμοποιήσουμε ξανά, άλλωστε έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το λεξιλόγιο. Δεν θα νιώθατε πιο ωραία;  Μην κοκκινίζετε, το σεξ πλέζουρ είναι το νεξτ μπιγκ θινγκ. Τα γράφουμε στα ελληνικά για να μην μας ζαλίσει το Google, οι άνθρωποί του είναι κάπως συντηρητικοί.

Και αφού κάναμε αυτή την εισαγωγή, πάμε τώρα στην τρομερά σημαντική είδηση που μας έκανε να χαμογελάσουμε. Στον αυτοκινητόδρομο 140 της Οκλαχόμα των ΗΠΑ που δεν θα βρεθείτε ποτέ στη ζωή σας αν δεν προσαρμοστείτε, ντελαπάρισε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα το εσωτερικό του να απλωθεί από εδώ και από εκεί. Ναι, παιδιά, διάφορα ερωτικά βοηθήματα (δονητές, λιπαντικά), για όλα τα γούστα, γέμισαν τον δρόμο. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, ρώτησαν τον δαιμόνιο ρεπόρτερ τι ακριβώς ήταν το εμπόρευμα του φορτηγού μόνο που εκείνος αποφάσισε να το κρατήσει (την είδηση) για τον εαυτό του και να αφήσει την εικόνα να μιλήσει από μόνη της. 

Και η εικόνα είναι η εξής: