Οι περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί κάποια στιγμή στη ζωή τους μας έχουν σερβίρει καφέ, τζιν ή έπαιζαν (και παίζουν κάποιοι ακόμη, καλησπέρα Γιώργο Χρυσοστόμου) μουσική στα αγαπημένα μας στέκια (και ο Γιάννης Στάνκογλου). Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι θα μπορούσε να μας ετοιμάζει το σάντουιτς της ημέρας η Εύα Μέντες ή ότι ο Μπραντ Πιτ ντυνόταν κοτόπουλο για να πληρώνει τους λογαριασμούς. Και κάπως αισθανθήκαμε λίγο καλύτερα για τη ζωή στο γραφείο

Μάργκοτ Ρόμπι

Ακόμη και η 32χρονη Αυστραλή ηθοποιός, που είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλυγουντ, έπρεπε να ξεκινήσει από κάπου: Πριν απογειωθεί η καριέρα της στην υποκριτική, έφτιαχνε σάντουιτς στο Subway.«Έχω δουλέψει σε εστιατόρια – πίσω από το μπαρ, στην κουζίνα – έκανα λιανική για δύο χρόνια, έκανα κάποιες δουλειές γραμματείας””είπε σε συνεντεύξεις της.

Μπραντ Πιτ 


Η πρώτη γεύση από την Καλιφόρνια δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε ο Μπραντ Πιτ. Φεύγοντας από το Μιζούρι για να κυνηγήσει το όνειρό του στο Χόλυγουντ δούλεψε ως μασκότ σε κοτοπουλάδικο και σοφέρ στρίπερ για πάρτι μπάτσελορ. Έχει παραδεχτεί σε συνέντεξη του ότι η γνωριμία του με μια στρίπερ του άλλαξε τη ζωή γιατί του είπε να κάνει μαθήματα υποκριτικής με τον Ρόι Λόντον.

Μαρκ Χάμιλ

Ο Luke Skywalker της καρδιάς μας ως έφηβος δούλευε στο drive through κατάστημα της αλυσίδας Jack in the Box κι απολύθηκε επειδή μιλούσε σαν κλόουν, δεν έλεγε απλά στον πελάτη “Μπορώ να πάρω την παραγγελία σας” αλλά έκανε το τρολ.

Εύα Μέντες

Ακόμη και στην τρυφερή ηλικία των 15, ο Mendes κατάλαβε την αξία ενός δολαρίου. Δούλευε ως σερβιτόρα σε πιτσαρία σε mall. Στο ίδιο εμπορικό δούλεψε και στο “Hot Dog on a Stick”, ετοιμάζοντας χοτ ντογκ.

Νίκι Μινάζ

Η ράπερ εργαζόταν σε μια τηλεφωνική εταιρεία και έπρεπε να αντιμετωπίσει πελάτες που ήταν δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες της εταιρείας. Εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών στην τηλεφωνική εταιρεία δούλεψε ως σερβιτόρα στη Νέα Υόρκη στο Red Lobster – αλλά απολύθηκε λόγω της κακής συμπεριφοράς της απέναντι σε πελάτες .Δεν μας κάνει εντύπωση.

Τζούλια Ρόμπερτς

Πολύ πριν γίνει διασημότητα του Χόλιγουντ, η Τζούλια Ρόμπερτς είχε μια δουλειά που δεν ήταν καθόλου λαμπερή. H 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι εργαζόταν σε μια πιτσαρία – που ονομαζόταν «Showbiz Pizza», ο οποίος περιελάβανε την παράδοση άπειρων τουρτών γενεθλίων φορώντας μια στολή αρκούδας και ξαφνικά νιώθουμε καλύτερα για την πρώτη μας δουλειά.

Έιμι Άνταμς

Τα πιο εύκολα χρήματα της ζωής της έβγαλε η ηθοποιός δουλεύοντας ως σερβιτόρα στα Hooters φορώντας μικροσκοπικά σορτσάκια και στενά μπλουζάκια.