Κρατηθείτε από κάπου γιατί θα διαβάσετε κάτι το οποίο δεν έχετε διαβάσει ξανά στα ελληνικά μίντια. Τα ΜΑΤ ξέφυγαν και, εκτός από ξύλο, έριξαν και χημικά. Στους φοιτητές, σε ποιους άλλους; Στους υπόλοιπους, εργαζόμενους και λοιπούς πλεμπαίους που θα κατεβαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια και την μη προσαρμογή τους, σε λίγο καιρό από τώρα. Εδώ θα είμαστε.

Χθες, όμως, δεν είχαμε πορεία για την ακρίβεια, είχαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία που με σταθερά βήματα μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας αλλά και στους χώρους που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο φοιτητές. Στα Προπύλαια, λοιπόν, έπεσε ξύλο, έπεσαν και χημικά. Αυτό έλειπε! Μάλιστα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η avgi.gr, βλέπουμε έναν πολύ λογικό αστυνομικό να χτυπά με την ασπίδα του πέντε φορές διαδηλωτή.

Και λίγες του έριξε, θα σκεφτούν αυτοί που μετά από τη δουλειά γυρίζουν σπίτι και ανοίγουν την τηλεόραση αποθεώνοντας την Νίκη Κεραμέως. Σκεφτείτε ότι οι συνάδελφοί του έφτασαν σε σημειό να τον μαζέψουν, εκεί φτάσαμε κυρίες και κύριοι. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και στη Σταδίου γιατί σιγά μην σταματούσαν στα Προπύλαια.

Εκτός από την επίθεση του αστυνομικού με την ασπίδα του Κάπτεν Αμέρικα, ένα ακόμα βίντεο έγινε viral. Σε αυτό, ευτυχώς, δεν βλέπουμε ξυλοδαρμούς και αίματα, βλέπουμε έναν φοιτητή να κοιτάζει στα μάτια έναν αστυνομικό και να φωνάζει συνθήματα. Αυτή είναι η απάντηση των φοιτητών στα βία τους.