Αυτό ήταν! Τα βραβεία Emmy 2022 που τόσο σας έκαιγε να παρακολουθήσετε για να μάθετε τους νικητές (ποτέ, κανείς) ολοκληρώθηκαν. Εδώ και λίγες ώρες, από τότε που έκλεισε και το τελευταίο φως στην αίθουσα που φιλοξενήθηκαν, τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται με τους μεγάλους νικητές. Αν πούμε ότι δεν έχουμε τις αδυναμίες μας θα ήταν ψέματα. Η Zendaya το σήκωσε το τιμημένο και έχουμε βγει στους δρόμους του Αμαρουσίου για χάρη της.

Η 26χρονη ήταν για τη χρονιά που μας πέρασε η καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά (Euphoria) και δεν μας έκανε καμία εντύπωση. Εντάξει, και Τζόντι Κόμερ στο Killing Eve ήταν εκπληκτική. Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά αναδείχθηκε ο Νοτιοκορεάτης Λι Τζονγκ-τζε (Squid Game).

Πάρτε τώρα μια βαθιά ανάσα γιατί θα αναγκαστούμε να αναφέρουμε και τα υπόλοιπα βραβεία πριν περάσουμε στο τρολάρισμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τον Κέναν Τόμσον. Καλύτερη δραματική σειρά: Succession. Καλύτερη κωμική σειρά: Ted Lasso. Καλύτερη μίνι σειρά: The White Lotus. Καλύτερο σενάριο δραματικής σειράς: Τζέσι Αρμστρονγκ (Succession, All the Bells Say). Καλύτερη σκηνοθεσία κωμικής σειράς: ΕμΤζέι Ντιλέινι (Ted Lasso, No Weddings And A Funeral). Ωχ Θεέ μου, έχει κι’ άλλο. Πρωταγωνίστρια σε κωμική σειρά: Tζιν Σμαρτ (Hacks). Σκηνοθεσία δραματικής σειράς: Hwang Dong-hyuk (Squid Game, Red Light, Green Light). Πρωταγωνιστής σε κωμική σειρά: Τζέισον Σουντέικις (Ted Lasso).

Αυτά είναι τα σημαντικά, προχωράμε. Για τον Ντι Κάπριο θέλαμε να γράψουμε και γράψαμε για τα βραβεία, αν είναι δυνατόν. 

Ο Κέναν Τόμσον, λοιπόν, ο παρουσιαστής των Emmy 2022, είχε κέφια. Τη στιγμή που μιλούσε για την νικήτρια Zendaya και την την ηλικία της (έκλεισε τα 26 την προηγούμενη εβδομάδα), θυμήθηκε τον πρόσφατο χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε η οποία σε λίγο καιρό θα έκλεινε και εκείνη τα 26. Και όλοι ξέρουν τι γίνεται μόλις οι σχέσεις του ηθοποιού κλείνουν τα 26…

https://t.co/Ap6d6HrTok

Δείχνοντας τη Ζεντάγια που καθόταν ακριβώς απέναντι από τη σκηνή, ο κωμικός είπε: «Η Ζεντάγια έγινε 26 την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μια περίεργη ηλικία στο Χόλιγουντ. Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις έναν μαθητή γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο».

Μπουμ! Καλό σας βράδυ, ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε.