Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί, ειδικά όταν αυτοί είναι οριστικοί. Για την Daily Mail, βέβαια, δεν είναι. Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να πέθανε, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στον αγγλικό ουρανό δίνοντας κουράγιο στον λαό που, από εδώ και πέρα, δεν θα την έχει στο παλάτι να υπογράφει χαρτούρες. Δύσκολη δουλειά, δεν είναι για όλους. Κάποιος όμως έπρεπε να το κάνει.

Ο κόσμος μας άλλαξε μετά τη χθεσινή, τραγική είδηση. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλο αυτό στήθηκε για να ανέβουν οι πωλήσεις των Smiths αφού ακόμα και άτομα που φημίζονται για την αγάπη τους στα σκυλάδικα, πόσταραν το The Queen Is Dead. Πολύ πρωτότυπο, δεν το περιμέναμε. Άλλοι υποστηρίζουν ότι το πνεύμα της θα βρει άλλη “κατοικία”. Ναι, αυτό μοιάζει πιο λογικό. Ευχαριστούμε Γρηγόρη Πετράκο που μας ανοίγεις τα μάτια.

Τέλος, είναι γνωστό ότι σε δύσκολους περιόδους για την ανθρωπότητα, υπάρχουν άτομα που, παρά το σκοτάδι που επικρατεί, βλέπουν το φως της “μεγάλης ευκαιρίας”. Δεν έχετε ακούσει και εσείς το κλασικό “ρε κορόιδο, στις οικονομικές κρίσει ςεπενδύουν, ξύπνα!”; Φυσικά και το έχετε ακούσει.

Τι γίνεται όμως όταν μια κρίση οφείλεται στον θάνατο μιας βασίλισσας; Εμφανίζονται οι Τελεταί Μπούκουρας, αυτό γίνεται. Η δουλειά τους, άλλωστε, γυρίζει γύρω από τον θάνατο, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη κομβική στιγμή για την ανθρωπότητα. Γνωρίζοντας πολύ καλά το βάρος της ευθύνης, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αγγλία για να προσφέρουν τις βασιλικές τους υπηρεσίες.

Ευχαριστούμε Τελεταί Μπούκουρας που σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, βάζετε μπροστά τον επαγγελματισμό σας και κρύβετε τη βαθιά σας θλίψη.