Η ταινία παίχτηκε στο φεστιβάλ Βενετίας και οι κριτικοί δεν ενθουσιάστηκαν ούτε με τις υποκριτικές ικανότητες του Χάρι Στάιλς ούτε με την σκηνοθετική (ανυπαρξία γράφουν) δεινότητα της Ολίβια Γουάιλντ (εμάς το Booksmart μας άρεσε). Με το δράμα όμως που συνοδεύει την ταινία κάνουν νουμεράκια όλα τα ξένα sites, τα γυναικεία, τα ανδρικά, τα κινηματογραφικά, σε λίγο θα κάνουν και τα Νέα του Ψαροντούφεκου (για γερούς λύτες) αφιέρωμα.

https://twitter.com/hashtag/ChrisPine?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Καιρό είχαμε να δούμε -δημοσίως-διασημότητες που συνεργάζονται να μη αντέχουν να μοιράζονται τον ίδιο αέρα σε ένα δωμάτιο. Ο Κρις Πάιν και το βλέμμα του είναι ήδη το αγαπημένο μας meme, αυτό που στέλνουμε σε ομαδικές συζητήσεις όταν δεν θέλουμε να γράψουμε ότι νιώθουμε άβολα. Το attitude της Φλόρενς Πιού (με τα απερολάκια) είναι η απάντησή μας όταν ρωτάνε τι ώρα θα είμαστε στο γραφείο.

Εδώ και δυο μέρες όλο το Twitter αναρωτιέται αν ο Χάρι Στάιλς έφτυσε τον συμπρωταγωνιστή του. Τόσα memes είχαμε να δούμε στο feed από τη δίκη της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ όπου όλοι έγιναν ψυχαναλυτές και αναλύθηκαν όλες οι εκφράσεις προσώπου των δυο αντιδίκων και από την βραδιά της Eurovision που ο τραγουδιστής των Måneskin δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

https://twitter.com/hashtag/DontWorryDarling?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αν δεν ξέρετε τι έχει συμβεί και γεννήθηκαν τόσα αριστουργηματικά ειρωνικά memes, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε:O Σάια ΛαΜπεφ είχε αρχικά επιλεγεί για το ρόλο που κατέληξε στα χέρια του Χάρι Στάιλς. Ο ΛαΜπέφ λέει ότι παραιτήθηκε, η σκηνοθέτης της ταινίας, η Ολίβια Γουάιλντ ισχυρίζεται ότι τον απέλυσε για θέματα που σχετίζονται με την συμπεριφορά του. Ο Σάια δεν το πήρε καλά και στέλνει μόνος του στο Variety τα μηνύματά της Ολίβια Γουάιλντ που τον παρακαλούσε να αναθεωρήσει και να συνεχίσει στην ταινία. Κι αφήνει αιχμές για την έλλειψη χρόνου για πρόβες.

https://t.co/d3FZ6jZ4Nw

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2020 και διήρκησαν ως το Φλεβάρη του 2021. Τον Ιούλιο του 2022 άγνωστη πηγή αποκαλύπτει στην στήλη Page Six ότι η Πιού ήταν δυσαρεστημένη με την Ολίβια Γουάιλντ επειδή η τελευταία σύναψε εξωσυζυγική σχέση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μάλλον δεν έδινε πολλή σημασία στην ταινία και στον τότε σύζυγό της, Τζέισον Σουντέκις. Ο Σουντέκις επισκέφθηκε με τα παιδιά τους την τότε συζυγό του στη δουλειά. Άβολο.

https://t.co/Xp8YjANTiM

Η Φλόρενς Πιού έχει επισής εκφράσει την δυσαρέσκεια της γιατί η Γουάιλντ μιλά συνεχώς και κυρίως για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας για να την προωθήσει. Το λέει σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar. Οι δημοσιογράφοι απορούν γιατί δεν προωθεί την ταινία περισσότερο. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα του Dune.

https://t.co/2ivcsnQT5F

Δεν έφτανε όλο αυτό το περιττό δράμα για μια ταινία που φαίνεται μέτρια από χιλιόμετρα, είχαμε και το καρέ καρέ, σχεδόν VAR χρειαστήκαμε για να δούμε αν έφτυσε ο Χάρι τον Κρις κι αν είχε οπτική επαφή η Φλόρενς με την Ολίβια (δεν μιλιούνται, το παίζω).Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρις Πάιν βγάζει φιρμάνι ότι δεν έπεσε σταγόνα σάλιου πάνω στον πελάτη του και ο Χάρι Στάιλς αστειεύεται σε συναυλία του στη Νέα Υόρκη με τη φήμη.

https://t.co/g62wAHQbf0

Η ταινία πάντως δεν αρέσε ούτε στο Metacritic και ούτε τη βάση έπιασε στου Rotten Tomatoes το Tomatometer, Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα αυτό το χειμώνα Ολίβια.

https://t.co/F8hCCfhRQH