Είναι ακαταμάχητοι μαζί. Εκείνη γελάει και αυτό το χαμόγελο λειτουργεί όπως μια ζεστή κοτόσουπα της μαμάς για το άρρωστο παιδί της. Εκείνος έχει το star quality να εγκλωβίζει τα πλήθη, στη σκηνή με το beer pong βλέπεις τον εαυτό σου δίπλα τους να περνάς καλά. Είναι βετεράνοι της καλής ρομαντικής κομεντί. Ξέρεις ότι θα περάσεις καλά βλέποντας την ταινία “Εισιτήριο για τον παράδεισο”. Είσαι σε καλά χέρια. Αλλά, η ταινία ανακυκλώνει κλισέ σε μια καρτποσταλική τοποθεσία χωρίς να προσπαθεί για τίποτα παραπάνω.

Σίγουρα θα σκεφτείς να πας στο Μπρίσμπεϊν και στο Κουίνσλαντ (δεν είναι γυρισμένη στο Μπαλί η ταινία, surprise). Η Αυστραλία έχει γίνει ο νέος χολιγουντιανός παράδεισος. Μέχρι εκεί. Πάμε τώρα στην χημεία που δεν αγοράζεται όσο ακριβά κι αν πληρώσεις έναν A-list ηθοποιό. Ο Κλούνεϊ παίρνει τηλέφωνο την Τζούλiα Ρόμπερτς όποτε πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την δουλειά του. Την εμπιστεύεται τυφλά. Και μιλάνε συνέχεια για τα παιδιά τους. Την παίρνει τηλέφωνο απλά για να της πει ένα αστείο. Είναι κολλητοί. Όταν η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί έμεινε στο σπίτι του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία. Κάνει συχνά οικογενειακές διακοπές μαζί με την Αμάλ (σύζυγό του Τζορτζ Κλούνεϊ) και τον ίδιο. Λογικό να τους θέλεις μαζί σε μια romcom ταινία. Είναι υπέροχοι στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστα σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Είναι τόσο φίλοι που παρόλο που είναι επαγγελματίες ηθοποιοί δεν μπόρεσαν να βγάλουν μια σκηνή που φιλιούνται με το πρώτο take. Κι όμως, οι χαρισματικοί ηθοποιοί χρειάστηκαν έξι μήνες για να βγει μια σκηνή που φιλιούνται πιστευτή στη νέα τους ταινία. 80 λήψεις. Δεν είμαι σίγουρη ότι τους πιστεύω, προωθούν μια μέτρια ταινία, θα πουν τα πάντα για να πάει ο κόσμος στην αίθουσα να την δει. Έχουν ξαναπαίξει τους πρώην στο Ocean’s Eleven και στο Ocean’s Twelve. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε viral η δήλωσή της Ρόμπερτς ότι την έσωσε ο Κλούνεϊ από την μοναξιά της καραντίνας και των lockdown (βέβαια γύριζαν την ταινία στην Αυστραλία, κάπως λογικό να κάνει το συνεργείο μαζί την καραντίνα). Ηθοποιοί, σε πουλάνε και σε αγοράζουν στο λεπτό.

Αν στην ταινία δεν έπαιζαν αυτοί οι δυο ηθοποιοί, δεν θα την θυμόμασταν πέντε λεπτά μετά τους τίτλους τέλους. Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε και το Mamma Mia 2 του ίδιου σκηνοθέτη. Που ακολουθεί τη μόνη συνταγή που μπορεί για να φτιάξει μια ταινία: ένα παραδεισένιο ηλιόλουστο μέρος, μερικά μεγάλο ονόματα κράχτες, δυο ερωτικές ιστορίες και λίγα οικογενειακά αστεία στο σενάριο.

Πολύ κρίμα για τον Λούκας Μπράβο (τον είδαμε στο Emily in Paris) που χαραμίζεται στο ρόλο του χαζοχαρούμενου Γάλλου πιλότου. Ο Κλούνεϊ δεν πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός ηθοποιός για romcom ταινίες. Θα συμφωνήσουμε.

https://twitter.com/hashtag/GeorgeClooney?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

υγ:  Τη σκηνή που παρτάρουν με την Τζούλια Ρόμπερτς χορεύοντας επιτυχίες των 90s θα μπορούσα να την βλέπω κάθε μέρα. 

https://twitter.com/hashtag/TicketToParadise?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw