“Στο όνομα του Ιησού Χριστού, ΕΞΩ!”. Δεν θα το κρύψουμε, μας αρέσουν πολύ οι Εξορκιστές της Θεσσαλονίκης, τόσο πολύ που βρήκαμε τη δύναμη να παρακολουθήσουμε τρία ολόκληρα βίντεο από το κανάλι τους στο YouTube. Δεν μείναμε εκεί. Γράψαμε τις εντυπώσεις μας και σαν να μην έφτανε αυτό, μπήκαμε στη διαδικασία να βαθμολογήσουμε τις υποκριτικές ικανότητες των πρωταγωνιστών. Δεν το μετανιώσαμε.

“‘ΕΞΩ!”.

Από τότε που έγινε γνωστός ο “πάτερ” Χαράλαμπος” και οι ακόλουθοί του, “πέφτουμε” πάνω σε περιπτώσεις πολύ εύκολα θα βλέπαμε σε κάποια από τα βίντεο της SCOAN Thessalonica. Όλοι χρειαζόμαστε έναν πρωινό εξορκισμό μαζί με τον καφέ μας για να ΄πάει καλά η μέρα. Μήπως να το βάλετε στο πρόγραμμά σας λίγο πριν το μπραντς ή λίγο πριν την βραδινή σας έξοδο; Μια πρόταση κάναμε, σκεφτείτε το. 

“ΈΞΩ!”.

Ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς, αυτός που σε καμία περίπτωση δεν “ξέπλυνε” τον Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται πως είδε με πολύ καλό μάτι την πρότασή μας και ρίχνει και από έναν εξορκισμό στη σκηνή. Για όλα υπάρχει χρόνος, αρκεί να το θέλετε πραγματικά, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

“ΈΞΩ!”.

Για να προμοτάρει όσο καλύτερα γίνεται τη χειμερινή του συνεργασία με τον Αργυρό, ο Έλληνας Μικ Τζάγκερ (WTF) εμφανίστηκε ως guest star στη συναυλία του πρώτου στη Λεμεσό και τα έδωσε όλα, όπως ακριβώς η φίλη μας η Τζεμιλέ Μεχμέτ από αυτό το απίθανο βίντεο που, για κάποιο λόγο, δεν πήρε ποτέ τον Χρυσό Φοίνικα. 

“ΈΞΩ!”.

Με κινήσεις αλά Τζεμιλέ, ο 50χρονος πλέον υπερ-περφόρμερ τα ‘έσπασε” πάνω στη σκηνή, αλλά γιατί εμείς είμαστε αρκετά αυστηροί, έχουμε να πούμε ότι περιμέναμε και τη γέφυρα”. Δυστυχώς δεν την έκανε, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στους μυϊκούς σπασμούς του βάζουμε άριστα. 

“‘ΕΞΩ!”. 

Πολλοί TikTokers αναρωτιούνται “τι έχει πιει”, αν και εμείς θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας από αυτό το σχόλιο. Ελπίζουμε η Κάτια Ζυγούλη να μην βγει στον Νίκο Ευαγγελάτο και να πει πως έμαθε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι “δαιμονισμένος” από τα βίντεο στο TikTok, όπως έκανε αυτός ο κύριος.

@elinaathh #sakisrouvas ♬ original sound – elina