Τα iPhones δεν είναι για όλους. Με κάποιο τρόπο, όμως, γίνονται. Για παράδειγμα, μπορεί να μην έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ, αλλά ο χαρακτηριστικός ήχος κλήσης του συγκεκριμένου κινητού φτάνει στα αυτιά σου μόλις σε καλούν. Πώς; Δεν πληρώνεις τη ΔΕΗ, τόσο απλά. Επίσης, το κλασικό κόλπο που κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες είναι να μην βάζουν κάρτα. Και με αναπάντητες γίνεται η δουλειά, όλοι το ξέρουν αυτό. Τέλος, αν δείτε κάποιον φίλο σας να χάνει απότομα βάρος και να έχει μείνει πετσί και κόκκαλο, είναι γιατί αποφάσισε να μειώσει το φαγητό και να αυξήσει τις δόσεις πληρωμής. 

Ο μύθος λέει ότι μόλις περάσεις από τo Andoid σε iPhone δεν υπάρχει γυρισμός. Ίσως υπερβάλλουν αλλά δεν το κρίνουμε εμείς αυτό. Σίγουρα κάτι κάνουν καλά εκεί στην Apple για να έχουν τόσο φανατικό κοινό. Η κόρη του Στιβ Τζομπς, πάντως, δεν φαίνεται να ανήκει σε αυτή την κατηγορία αφού “έθαψε” το νέο iPhone14 (πώς περνούν τα χρόνια!) με μια ανάρτησή της στο Instagram.

H Iβ, όπως καταλάβαμε από το στόρι της, δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένη από το νέο μοντέλο και είναι σίγουρο ότι, αν ζούσε ο πατέρας της, θα του έλεγε να πάει από τα ταπεινά γραφεία της Apple και να τους συμμορφώσει. Αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ποστάρει ένα meme συνοδευόμενο με ένα σχόλιο που μάλλον δεν θα εκτιμήσει η εταιρεία. 

Η Ιβ, με λίγα λόγια λέει στους ακόλουθους της ότι οι όσοι είχαν το iPhone 13 και σκέφτονται να αγοράσουν το iPhone 14, δεν θα ανακαλύψουν την Αμερική αφού πολλές από τις τεχνικές προδιαγραφές μεταξύ του iPhone 13 και 14 είναι οι ίδιες(μέγεθος οθόνης, ρυθμός ανανέωσης, αποθηκευτικός χώρος και κάμερες).

Μην δίνεται και πολύ σημασία όμως, σκεφτείτε τα reactions μόλις αναβάσετε στο Instagram μια φωτογραφία με το iPhone14 που τραβήξατε με το iPhone13.