Πριν ξεκινήσουμε, να συμφωνήσουμε σε κάτι: Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει με διαφορά τα καλύτερα γραφικά στην ελληνική τηλεόραση. Ίσως και του κόσμου, αλλά μην το παρακάνουμε. Δεύτερη στη λίστα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου αν και έχουμε βάσιμες υποψίες ότι κρύβεται το ίδιο άτομο πίσω από αυτό. Άλλη ιστορία αυτή, ας επικεντρωθούμε σε αυτή που πραγματικά μας απασχολεί: το ατύχημα στο Allou! Fun Park που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Οι δύο, μάλιστα, όπως διαβάζουμε έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με μια κοπέλα να βρίσκεται διασωληνωμένη και ένα αγόρι να έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι το θέμα της ημέρας αφού από χθες το βράδυ έχουμε τη μία ανακοίνωση μετά την άλλη από το Allou! Fun Park ενώ σήμερα το πρωί, ένας εκ των τραυματιών που πήρε εξιτήριο, μίλησε για εκτροχιασμό. Σειρά πήραν οι δικηγόροι των παιδιών οι οποίοι, όπως είναι λογικό, δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι.

Και αφού το ατύχημα στο Allou! Fun Park είναι το θέμα της ημέρας, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί μαζί του ο τεράστιος Νίκος Ευαγγελάτος ο οποίος στο φημισμένο του timeline στην αρχή της εκπομπής, το είχε πρώτο και καλύτερο. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι;

Όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ένα θέμα πρώτο στην σκαλέτα της εκπομπής, τότε έχει ετοιμάσει γραφικό και όχι ένα απλό γραφικό. Για να καλύψει τις ανάγκες μας και την δίψα μας για σωστή ενημέρωση, οι μάγοι των γραφικών ετοίμασαν ολόκληρο λούνα παρκ για πάρτη του. Γιατί του αξίζει, γιατί μπορεί. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά.