Τα πραγματικά αμήχανα, στα όρια του εκνευρισμού, σκηνικά σε πτήσεις είναι ένα θέμα από μόνο του, αλλά ένα πρόσφατο βίντεο μάς θύμισε όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά μεταξύ αγνώστων σε ένα αεροπλάνο. Συγκεκριμένα, ένας εξαιρετικά μεθυσμένος άντρας με άκρως ομοφοβική και ρατσιστική γλώσσα, έφερε προσωπικό και επιβάτες σε μια πτήση στα όριά τους. Βέβαια αποβιβάστηκε και το όλο εξυπνακίστικο νταηλίκι δεν του βγήκε και σε πολύ καλό. 

Το βίντεο, που γρήγορα έγινε viral, δείχνει τον άνδρα να περιφέρεται στον διάδρομο του αεροσκάφους, ψάχνοντας τις αποσκευές του, όσο παράλληλα το πλήρωμα και το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου περιμένουν να τον συνοδεύσουν προς την έξοδο του σκάφους, που θα πετούσε από τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια στο Ντάλας του Τέξας. 

Σε όλο το βίντεο ο άντρας μαλώνει με την αεροσυνοδό, ή καλύτερα προσπαθεί με κάθε κόστος να μαλώσει με την αεροσυνοδό, αποκαλώντας τους επιβάτες “π**στηδες”. Οι αεροσυνοδοί φαίνονται να τον προτρέπουν να εντοπίσει γρήγορα την τσάντα του ώστε να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο. “Είναι μια γ***μένη Foley τσάντα, μια σουηδική τσάντα”, λέει δυνατά ο άνδρας, περιγράφοντας την ως “καλύτερη τσάντα από ό,τι οι περισσότεροι μπορούν να αντέξουν οικονομικά”. Σε ένα σημείο μάλιστα, με προκλητικό σαρκασμό, αναφερόμενος στο χρώμα της τσάντας του, δηλώνει “ρατστιστής”. Συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει: “Ναι, προφανώς, είμαι ένας λευκός που διάλεξε μαύρη τσάντα, είμαι ρατσιστής”. 

Όταν του είπαν ότι τον έδιωχναν από το αεροσκάφος ζήτησε να μάθει αν η αεροπορική εταιρεία σκόπευε να του “κάνει δώρο άλλη πτήση”. Σαν να μην είχε πείσει τους πάντες πως βιώνει κάποια κρίση, εξέφρασε την ελπίδα ότι το αεροπλάνο, που ήταν γεμάτο με “φιλελεύθερους π***στηδες” θα συντριβεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα αυτοαναφορικό παραλήρημα για το γεγονός πως είναι χημικός μηχανικός, εργάζεται στη Glaxo Smith Kline, με τους επιβάτες να αναφωνούν σχεδόν από κοινού “όχι πια”. Τότε τους προκάλεσε να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, λέγοντας πως θα παραιτηθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Το TMZ, στο οποίο αναρτήθηκε για πρώτη φορά το viral βίντεο, επικοινώνησε με την εταιρεία, η οποία δήλωσε πως ο άντρας δεν είναι πλέον υπάλληλός της. “Διεξάγαμε αμέσως έρευνα κι από την Πέμπτη, δεν εργάζεται πλέον στη GSK”, ανέφερε η δήλωση. “Οι θέσεις του ατόμου ήταν κατακριτέες και δεν αντικατοπτρίζουν την εταιρική μας κουλτούρα”. 

Δες εδώ το ντροπιαστικό βίντεο: