H κάθε γενιά έχει τις αδυναμίες της. Η δική μας, μοιάζει να έχει αδυναμία στο «διαφορετικό», ό,τι και να είναι αυτό. Βαριέται τα συνηθισμένα, παλεύει για κάτι νέο και πάει κόντρα σε αυτά που θέλει να μας φορέσει καπέλο η μάζα. Και έτσι, βρίσκουμε διάφορα πρόσωπα που μπορούμε να ταυτιστούμε και φυσικά να ανταλλάξουε μια κουβέντα της προοχής.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάποιον από τον χώρο του χιπ χοπ για να το κάνουμε αυτό, θα ήταν σίγουρα ο ΛΕΞ. Εντάξει, υπάρχουν κι’ άλλοι, αλλά αυτός μας έρχεται πρώτος στο μυαλό, ίσως γιατί προηγήθηκε το live στη Νέα το οποίο θα μείνει -προφανώς- στην ιστορία. Άλλωστε, δεν βλέπεις ένα ολόκληρο γήπεδο να γεμίζει κάθε μέρα. Το κέρδισε.

Από τον αθλητισμό, αν κάποιος πρεσβεύει το «διαφορετικό», τότε αυτός είναι ο Νίκος Παππάς. Μη βαράτε, υπάρχουν κι άλλα άτομα και ναι, σε αυτούς ανήκει, για παράδειγμα και ο Μίλτος Τεντόγλου. Ας σταθούμε όμως λίγο παραπάνω στον Νίκο Παππά τώρα γιατί υπάρχει λόγος.

Όπως φαίνεται, ο μπασκετμπολίστας βρέθηκε στο Off The Hook Festival. Και όπως ήδη γνωρίζετε ή καταλάβατε γιατί ήσασταν εκεί, ο ΛΕΞ τα «έσπασε» την πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Ε, η συνάντησή τους μοιάζει σχεδόν νομοτελειακή. Ο Παππάς βρέθηκε στα παρασκήνια και ανέβασε ένα στόρι στο Instagram το οποίο, μας έκανε να αναρωτηθούμε: «πόσο κουλ μπορεί να είναι ένα παρεάκι;».