Δύο πράγματα κρατάμε από τη χθεσινή μέρα (2/9): Τη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας για το Ευρωμπάσκετ και την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι ο φοβερός και τρομερός Μαρσέλο, πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με 5 «Τσάμπιολιγκ», θα αγωνίζεται από φέτος στην χώρα μας. Α, ναι, είχαμε και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης που μάλλον θα κάνουμε λίγες μέρες να τις χωνέψουμε.

Οι τρεις παραπάνω ειδήσεις έπαιξαν στο timeline μας με την εξής σειρά: το πρωί οι δηλώσεις του Μητροπολίτη, το απόγευμα προς βράδυ η νίκη της Εθνικής και τη νύχτα η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μαρσέλο. Έτσι, σήμερα, όσοι ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό από τον καναπέ τους, σχολιάζουν την απίστευτη κίνηση του Ολυμπιακού.

Ένας από αυτούς, αν και Παναθηναϊκός, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Το κλίμα στο Μεγάλο Κανάλι, φυσικά, ήταν πανηγυρικό με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να παίρνει θέση και να μοιράζεται τις σκέψεις του για τον Βραζιλιάνο και ποιος ήταν ο κύριος λόγος οπυ αποφάσισε να έρθει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου στην ταπεινή Super League.

Όπως είπε ο mister Άδωνις, αυτός που ουσιαστικά τον έπεισε, ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ελλάδα του. Έχουμε και λέμε: Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού», είπε αρχικά, αλλά το καλύτερο μας το κρατούσε για τη συνέχεια.  

«Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα, Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά, για αυτό ήρθε αγαπητέ».

Γι’ αυτό ήρθε ο Μαρσέλο στη χώρα μας παιδιά. Κάποια πράγματα πρέπει να τα ξεκαθαρίζουμε. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που παρά τις πολλές του υποχρεώσεις (ηρεμήστε κύριε Ανδρουλάκη, ό,τι ήθελε να μάθει το έμαθε) βρήκε λίγο χρόνο να ασχοληθεί και με τον Ολυμπιακό.