Ο Κόνορ ο ΜακΓκρέγκορ θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν το ξέρει ακόμα, αλλά θα το μάθει σύντομα, όταν η οργή του λαού πέσει πάνω του. Και τότε, τα δυο του υψωμένα χέρια, όσο καλή άμυνα και να παίξει, δεν θα τον σώσουν. Γιατί αυτό που έκανε, είναι απαράδεκτο και φυσικά δεν θα μείνει αναπάντητο. Βέβαια, το κατάλαβε (ή του το είπαν) ότι οι χαρακτηρισμοί του για τον Χάσμπουλα ήταν άκρως προσβλητικοί και διέγραψε τα tweets του. O “Xάσμπι”, όμως, είχε ήδη απαντήσει…

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μας αναγνώστες και αναγνώστριες, σε αυτό το σάιτ δεν κρύβουμε τις αδυναμίες μας. Ο Xάσμπουλα Μογκομέντοβ από το μακρινό Μαχατσκαλά της Ρωσίας, είναι μία από αυτές. Από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε, μας έκανε “κλικ”, κυρίως για το χιούμορ του.

via GIPHY

Κάποιοι, όμως, δεν έχουν χιούμορ και όταν κάποιος δεν έχει χιούμορ, εκτός από το να ανεβάζει ακατάλληλα βίντεο με την σύζυγό του στο Instagram (ναι, το έκανε πριν από λίγες ημέρες), γίνεται μ@λ@κας. Ξέρουμε, ξέρουμε, πιπέρι στη γλώσσα μας. Πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μετά το “πέσιμο” στον Χάσμπουλα;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος έδωσε το όνομα του ΜακΓκρέγκορ σε μια κότα που έχει για κατοικίδιο. Για κάποιο λόγο, εκείνος θίχτηκε και προχώρησε σε μια σειρά από προσβλητικά tweets, γράφοντας πως “θα ήθελα πολύ να κλωτσήσω αυτό τον σακάτη Χάσμπουλα πάνω από ένα δοκάρι” (πάσχει από νανισμό), “πόσα λεφτά για να τον κάνεις βολέ” και “θα βάλω στόχο της ζωής μου να τον βάλω μία μέρα τρίποντο”.

https://twitter.com/TheNotoriousMMA?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Χάσμπι, πριν ο ΜακΓκρέγκορ σβήσει τις αναρτήσεις του, πρόλαβε να απαντήσει. “Μάλλον του τελείωσαν τα χρήματα από το Μεϊγουέδερ και ψάχνει προσοχή”. Τον τάπωσε, τόσο απλά. Φιλάκια.

via GIPHY