Θυμάστε τις υπέροχες εικόνες από τα βραβεία MAD; Φυσικά και τις θυμάστε. Από τον συγκεκριμένο μουσικό θεσμό (μην γελάτε) κρατήσαμε δύο πράγματα: τις σφαλιάρες μεταξύ Light και Snik (για την ακρίβεια των μπράβων τους) και το άριστο Dj set του Valentino χωρίς μάλιστα να έχει μπροστά του κονσόλα. Αλήθεια, πού χάθηκε αυτή η ψυχή;

Μήνες μετά από αυτή τη γιορτή του πολιτισμού, ο Snik απασχολεί ξανά την επικαιρότητα, αυτή τη φορά για την συμπεριφορά του σε ένα κλαμπ της Κατερίνης. Στο ενδιάμεσο, φυσικά, το είχε φουντώσει μέσα στο μουσείο του Λούβρου. Άλλη ιστορία αυτή, ας μείνουμε στο φρέσκο περιστατικό.

Ο τράπερ είχε προγραμματισμένο ένα live σε κλαμπ της Κατερίνης για να κλείσει ιδανικά ο Αύγουστος. Τι καλύτερο από το να πίνεις το ποτό σου, να τ-ραπάρει ο Snik και να έχεις γύρω σου 15χρονα; Τίποτα, είμαστε σίγουροι ότι όσοι παρευρέθηκαν στο event πέρασαν υπέροχα. 

Στο θέμα μας.

Κάποια στιγμή και ενώ τα έδινε τραγουδώντας τα κομμάτια του, η κατάσταση ξέφυγε. Δεν το λέμε εμείς, το “λένε” τα βίντεο που κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα στο TikTok. Ο Snik πήδηξε από τη σκηνή και πλησίασε το κοινό. Και “μπουμ”, ξεκίνησε το πάρτι μεταξύ της παρέας του και μιας παρέας που έπινε το ποτό της. 

Κλωτσιές, μπουνιές, σκαμπό και φωνές. Ακόμα και ποτήρια έφυγαν με τουλάχιστον ένα άτομο να τραυματίζεται στο πρόσωπο. Ηρεμήστε, όμως παιδιά, έτσι είναι η ζωή ενός τράπερ. Τσαμπουκάδες και 15χρονα. Μη ζηλεύετε.

@mixalisporfiridis #fy #foryoupage #katerini #xalarakaietsi #snik #goldtheclub ♬ Erotas – SNIK