Προφανώς και το κείμενο είναι χιουμοριστικό. Αν μέσα από την ανάγνωσή του εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού το είδωλό σου, σου ζητάμε μία μεγάλη και ειλικρινή συγνώμη. Άλλα όχι, δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό, πίσω από τις λέξεις που είναι γαρνιρισμένες με φθηνό χιούμορ, κρύβονται μερικές πικρές αλήθειες. Και εμείς είμαστε εδώ για να τις μοιραστούμε μαζί σας και να δεχτούμε τα βέλη σας δίχως δεύτερη σκέψη. 

Βέβαια, ελπίζουμε αυτά τα βέλη να μην έχουν αιχμή, να είναι μια αντίδραση στιγμιαία που στη συνέχεια θα κάνει στην άκρη την οργή και θα αγκαλιάσει την αλήθεια. Γιατί η λίστα που ακολουθεί, είναι βουτηγμένη σε αυτή. Τώρα θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ρήση του Pillowfights του Βολταίρου: “Nα αγαπάς την αλήθεια, αλλά να συγχωρείς το λάθος”. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι σας συγχωρούμε αν δηλώσατε παραίτηση από τη ζωή κάνοντας πράξη κάτι από τη λίστα. Να μας συγχωρήσετε και εσείς όμως για αυτό που θα βρείτε στη δεύτερη θέση. Να είμαστε δίκαιοι.

Η λίστα της παραίτησης από τη ζωή. Η λίστα της ντροπής. Της δικής σας. Της δικής μας. Όλων.

Χαζεύεις βίντεο και ακολουθείς συμβουλές από το Men of Style

Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν; Δεν θα γράψουμε κάτι πάνω σε αυτό, αρνούμαστε.

Βλέπεις ξανά και ξανά Κωνσταντίνου και Ελένης

Μην βαράτε. Αυτό το σχόλιο δεν βρίσκει σύμφωνη την υπόλοιπη ομάδα του Provocateur. Eίναι μια προσωπική άποψη. Και δεν ντρέπομαι γι’ αυτή. Δεν έβρισκα ποτέ αστεία τη συγκεκριμένη σειρά και όσο περνούν τα χρόνια, αισθάνομαι ότι γίνεται χειρότερη. Τώρα απομακρύνομαι με πίσω βήματα, ανοίγω την πόρτα και εξαφανίζομαι. Γεια σας.

Σχολιάζεις κάτω από αναρτήσεις γνωστών σάιτ

“Στα παπ@ρια” μας. Κλασικό σχόλιο. Προφανώς δεν είναι και τόσο, διαφορετικά δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να σχολιάσεις. Για παράδειγμα, πριν από μερικές ημέρες οι αυτόκλητοι δικαστές του πληκτρολογίου έγραφαν για τη Σάνα Μαρίν. Οι Έλληνες αυτόκλητοι δικαστές, αυτοί που κάποτε χόρευαν ζεϊμπεκιές επί ΠΑΣΟΚ. Αλλά ναι, ξέρουμε, “στα παπ@αρια μας”.

Γράφεις απανωτά στάτους το Facebook

Χαρούμενο 2012! Γιατί, κακά τα ψέματα, δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα αυτή τη χρονιά, τότε που σχεδόν όλοι είχαν άποψη για όλα και σαν να μην έφτανε αυτό, ένιωθαν την ανάγκη να τη μοιραστούν. Με λίγα λόγια, αναπολείς το παρελθόν, με λίγα λόγια, δεν ζεις το τώρα.

Παρακολουθείς από κοντά “εξορκισμούς”

Δεν θα το κρύψουμε, η Εκκλησία των Εθνών, ο πάτερ Χαράλαμπος και οι wannabe οι ηθοποιοί που παριστάνουν τους δαιμονισμένους, είναι το νέο μας κόλλημα. Αν, όμως, πιστεύεις στα λόγια του επικεφαλής της αίρεσης και τρως αμάσητους τους “εξορκισμούς”, τότε σόρρυ, ανήκεις στην κατηγορία με τους ανθρώπους που έχουν παραιτηθεί από τη ζωή.

Διαβάζεις βιβλία αυτοβελτίωσης

Μα τί ειρωνεία! Να θες να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, τον τρόπο που λαμβάνεις αποφάσεις, το σκεπτικό σου και να πέφτεις πάνω σε βιβλία του Ξενάκη. Εντάξει, σταματάμε εδώ, θα νομίζετε ότι είναι προσωπικό στο τέλος. Δεν είναι.

Διαβάζεις αυτή τη λίστα του Provocateur

Συγχαρητήρια, κέρδισες. Έφτασες στο τελευταίο επίπεδο. Μάλλον δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις και αυτό λέει πολλά.