Φανταστείτε ότι είστε στην αναμονή για έλεγχο διαβατηρίων και ξαφνικά βλέπετε δίπλα σας έναν τεράστιο αετό να περιμένει υπομονετικά την σειρά του. Κι όμως, συνέβη στο αεροδρόμιο Charlotte Douglas και φυσικά έγινε viral για όλους τους ευνόητους λόγους. Ο Κλαρκ ζυγίζει 7,5 κιλά και έχει άνοιγμα φτερών 2.5 μέτρα και ταξιδεύει πάντα με τo συνοδό του, Ντάνιελ Κόουλ.

https://t.co/zQm0Mlt620

Ο συγκεκριμένος αετός μένει στο Μιζούρι στο World Bird Sanctuary, εκεί έγινε η εκτροφή του πριν περίπου είκοσι χρόνια με αρχικό σκοπό να απελευθερωθεί στη φύση (γιατί εκείνη την εποχή το είδος του ήταν υπό εξαφάνιση). Κάτι που δεν συνέβη ποτέ εξαιτίας κάποιων παραμορφόσεων στα πόδια του αετού. Τα πόδια του δεν θα μπορούσαν να προστατευτούν ικανοποιητικά από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και θα υπέφερε από κρυοπαγήματα και απώλεια δακτύλων. Κι έτσι ζει σε αιχμαλωσία. Κι έχει εκπαιδευτεί και κάνει εμφανίσεις σε εκδηλώσεις, Μπορεί να ενοικιαστεί σύμφωνα με τον ιστότοπο του World Bird Sanctuary.

https://twitter.com/CLTAirport?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Κλαρκ πετάει πέντε με επτά φορές το χρόνο. Αυτή τη φορά ταξίδευε με την αεροπορική Southwest Airlines προς το Σεντ Λούις για να συμμετάσχει στην τελετή καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών στο πανεπιστήμιο High Point. Ο εκπαιδευτής του έχει ταξιδέψει κατά καιρούς με ένα μωρό κούγκαρ, πιγκουίνους και κοτοπουλάκια.