Οι περισσότεροι από εμάς, αργά ή γρήγορα, θα βγούμε για ραντεβού κάποια στιγμή στη ζωή μας και όσο κι αν θέλουμε αυτά να μοιάζουν με παραμύθι, τελικά θα μοιάζουν με εφιάλτη. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εμφανιστεί τουλάχιστον μία περίπτωση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και αυτό γιατί ήταν μια επική αποτυχία που θα θέλαμε να μην συμβεί.

Δεν το γλιτώνουμε, παιδιά, είναι στο πρόγραμμα. Τα τέλεια ραντεβού υπάρχουν μόνο στις ταινίες, στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ευτυχώς, όμως, η τεχνολογία έχει προχωρήσει και τα dating apps βάζουν το χεράκι τους για να ξεχάσουμε γρήγορα τις προηγούμενες αποτυχίες μας και να περάσουμε άμεσα σε κάτι νέο. Βέβαια, το νέο δε σημαίνει ότι θα είναι καλό. Διάβασε τα παρακάτω fails σε ραντεβού όπως τα διαβάσαμε στο Bright Side και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Και ποιος ξέρει, ίσως σβήσεις και το Tinder.

via GIPHY

«Παραγγέλνουμε ένα μικρό σνακ μαζί με τον καφέ μας και έτσι όπως ερχόταν στο τραπέζι, εκείνος βγάζει το Nokia κινητό του. Προσπαθώντας να φανώ αστεία, είπα ότι είναι το πιο παλιό κινητό που έχω δει. Τελικά ήταν η αντλία ινσουλίνης του».

«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα sushi bar. Ήταν πολύ αστείος και με έκανε να γελάω πολύ, οπότε πήγαινε πολύ καλά. Προσπάθησα για πλάκα να πιάσω τη μύτη του με τα ξυλάκια μου αλλά τα έβαλα κατά λάθος μέσα στα ρουθούνια του. Είχαν πάνω τους καυτερή σάλτσα. Τουλάχιστον ανέπνεε καλά όλο το βράδυ».

«Μία φίλη μου ρωτήθηκε από το ραντεβού της αν έχει περίοδο. “Έχεις περίοδο; Έχω αυτό το παράξενο ταλέντο να μυρίζω πότε μια κοπέλα έχει περίοδο”. Πήρε την τσάντα της και έφυγε».

«Της είπε θα πληρώσω εγώ τον λογαριασμό. Μου είπε να πληρώσουμε στη μέση. Δεν έφερα αντίρρηση. Πλήρωσα εγώ και έβαλα τα χρήματά της στο πορτοφόλι χωρίς να τα κοιτάξω. Της είχα πάρει 20 παραπάνω. Μου είπε ευχαριστώ σαρκαστικά».

«Γνώρισα μια κοπέλα ένα τοπικό εστιατόριο. Μιλήσαμε και ανταλλάξαμε αριθμούς. Μου είπε να βγούμε την επόμενη ημέρα. Την έβρισκα πανέμορφη και όταν μου είπε να ντυθώ καλά, νόμιζα ότι η συνάντησή μας θα είναι ιδιαίτερη. Τελικά με πήγε στην κηδεία της γιαγιάς της».

«Πήγαμε με μια κοπέλα για sushi και χωρίς να γνωρίζω, πήρα ένα μωρό χταπόδι. Όπως αποδείχτηκε τα χταπόδια ήταν τα αγαπημένα της έμβια όντα».

«Το ATM χάλασε και κράτησε την κάρτα μου λίγο πριν βγω ραντεβού με μια κοπέλα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι τσιγκούνης. Μετά της είπα να πάρουμε ένα ταξί να πάμε σπίτι μου και να δανειστώ χρήματα από την μητέρα μου. Δεν την είδα ξανά».