Μανιασμένη καλοφαγού μπήκε σε McDonald’s και άρχισε να βάζει μπέργκερς στο σουτιέν της

Τι να πούμε. Κάποιες φορές απλώς θες ένα μπέργκερ.

Μανιασμένη καλοφαγού μπήκε σε McDonald’s και άρχισε να βάζει μπέργκερς στο σουτιέν της

Τι να πούμε. Κάποιες φορές απλώς θες ένα μπέργκερ.


Τι κάνατε στις 13 Αυγούστου; Λογικά διακοπές. Πάντως σε ένα εστιατόριο McDonald's στο Λονδίνο, οι εργαζόμενοι είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ πεινασμένη για ένα ρημάδι χάμπουργκερ πελάτισσα. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα εισέβαλε μέσα στα Μακ και άρχισε να βάζει ό,τι μπέργκερ έβρισκε μπροστά της μέσα στο σουτιέν της. 

Εργαζόμενοι και πελάτες, προφανώς, παρακολουθούσαν το σκηνικό σοκαρισμένοι. Ένας υπάλληλος, έκανε μια προσπάθεια να τη διώξει, αλλά εκείνη τον αγνοούσε και συνέχιζε να αρπάζει μπέργκερς και να τα βάζει στο σουτιέν της. Σουρεάλ; Δεν διαφωνούμε. Ήταν, εν τω μεταξύ, τόσο αποφασισμένη για όλο αυτό, που αγνόησε και τον δεύτερο υπάλληλο που προσπάθησε να τη σταματήσει. Φώναζε μάλιστα “τι στο καλό; Θέλω να φάω ένα χάμπουργκερ!”. Τι ποιο λογικό;

Τελικά, μια γυναίκα υπάλληλος μπήκε μέσα και κατάφερε να την οδηγήσω εκτός, έξω από το κατάστημα. Αλλά πάντα υπάρχει αυτός ο πελάτης που κρυφά διασκεδάζει τη σκηνή και την τραβά με το κινητό του, ανεβάζοντάς τη στο TikTok. Και ναι, συνήθως, την κάνει viral. 

Τι να πούμε; Κάποιες φορές απλώς θέλεις ένα χάμπουργκερ.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα