Έχει δράση, είναι αστείο και σκοτώνουν βρικόλακες στο Λος Άντζελες. Παίζει ο Τζέιμι Φοξ (είναι και παραγωγός) και ο θεούλης Σνουπ Ντόγκι Ντογκ. Αυτοί είναι ήδη αρκετοί λόγοι για να περάσεις ένα βράδυ στον καναπέ σου παρέα με το Netflix.Ο Φοξ είναι κυνηγός βαμπίρ που μάλλον έχει δει πολλές ταινίες με ζόμπι. Ή μάλλον τις έχει δει ο σκηνοθέτης και πρώην κασκαντέρ JJ Perry που κάνει το ντεμπούτο του με αυτή την ταινία.

Για κάποιο λόγο που δεν μας εξηγούν, υπάρχει επιδημία βρικολάκων στο LA. O Τζέιμι Φο υποδύεται τον καθαριστή πισίνας, αυτή είναι η βιτρίνα του, στην ουσία είναι μακελάρης βρικολάκων, τους σκοτώνει με κάθε όπλο που μπορείς να φανταστείς, είναι επαγγελματίας μακελάρης βρικολάκων. Γιατί οι κυνόδοντες των θυμάτων του είναι ο τρόπος που πληρώνει το ενοίκιο, τα δίδακτρα της κόρης του, τα έξοδά του. Κολλητός του και μέντοράς του είναι ο Σνουπ Ντογκ, επίσης δολοφόνος βρικολάκων.Κυνηγός βαμπίρ παλιάς σχολής.

Ο Φοξ χρειάζεται άμεσα ένα δεκαχίλιαρο για να καλύψει τη δόση του στεγαστικού δανείου, διαφορετικά η σύζυγός του θα τον αφήσει οριστικά και θα μετακομίσει με την κόρη του στην Φλόριντα. Πρέπει να ζητήσει από τον κολλητό του να τον ξαναβάλει (είχε αποβληθεί) στον επίσημο συνδικαλιστικό όργανο των κυνηγών βαμπίρ. Εκεί όμως θα του δώσουν ως βοηθό τον Ντέιβ Φράνκο. Που είναι κάπως γραφειοκράτης και δεν θέλει να βρεθεί έξω το βράδυ να κυνηγά βρικόλακες που ξέρουν καράτε. Και όλοι μαζί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή της αρχηγού των βρικολάκων που είναι και διάσημη μεσίτρια ακινήτων επειδή ο Φοξ σκότωσε μια γριά βαμπίρ που ήταν η κόρη της. Ναι, είναι τρελό.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η προβλέψιμη υπόθεση δεν έχει τόση σημασία. Το βλέπεις για τις σκηνές δράσεις, τις εξωφρενικές σκηνές τρόμου και τις κωμικές στιγμές της ταινίας. Σε προηγούμενες δεκαετίες θα ήταν μια βιντεοκασέτα που θα νοίκιαζες για να περάσει η ώρα. Δεν είναι και Shaun of the Dead αλλά βλέπεται ευχάριστα. Ξέρεις από την αρχή ότι θα είναι γεμάτη κλισέ, λίγο ανόητη και διασκεδαστική αναπολογητικά. Το περίεργο είναι ότι σε αυτή την ταινία το καστ έχει εξαιρετική χημεία και παίζουν τόσο πειστικά που θεωρείς φυσιολογικό ότι είναι κυνηγοί βαμπίρ. Το πιο σημαντικό με αυτή την ταινία είναι ότι δεν παίρνει τον εαυτό της σοβαρά, κι είναι απολαυστική.