Μια 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ερέτρια, για να αποφύγει τον βιασμό της. Αυτή τη στιγμή, η νεαρή δίνει μάχη με τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα φαίνεται  να διασκέδασε με φίλους της σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο της Ερέτριας στην Εύβοια όταν ένας Γάλλος εργαζόμενος ο οποίος εργάζεται ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει όταν εκείνη ζαλίστηκε, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, οδηγώντας τη στο δωμάτιό του -και όχι το δικό της- και προσπάθησε να τη βιάσει. 

Το eviathema.gr αναφέρει πως η κοπέλα έφερε σθεναρή, ενώ έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια. Ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου άκουσε τις φωνές της κοπέλας και έσπασε την πόρτα προσπαθώντας να βοηθήσει. Η κοπέλα κατάφερε να απελευθερωθεί από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της και βγαίνοντας στο μπαλκόνι, μέσα στη σύγχυση, κατέληξε να πηδά στο κενό. 

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 23χρονη να τραυματιστεί ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ανιματέρ συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι γαλλικές αρχές για το περιστατικό.