Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα κάνουμε αυτό το statement (γράφουμε μισά ελληνικά και μισά  αγγλικά για να είμαστε μέσα στη φάση), αλλά οφείλουμε να το πούμε: Ουάου, Snik, είσαι γαμάτος. Και είσαι γαμάτος γιατί έκανες κάτι που κανείς δεν τόλμησε στο παρελθόν. Όχι, δεν έκλεψε τη Μόνα Λίζα, αυτό άλλωστε έχει ήδη γίνει στο παρελθόν. Έκανε κάτι καλύτερο. Κάπνισε μέσα στο μουσείο του Λούβρου ο λόκο.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για να μην χάσουμε τίποτα από αυτή την εξαιρετικά σημαντική είδηση. Ο καλύτερος και πιο ταλαντούχος τράπερ της χώρας, όπως είδαμε από τα πολλά Instagram stories του, βρέθηκε σε ένα μουσείο που το λένε Λούβρ (γαλλική προφορά). Όπως αντιλαμβάνεστε, έβγαλε πολλές φωτογραφίες αφού όλοι γνωρίζουμε ότι αν δεν capture the moment από εκεί που έχεις πάει, είναι σαν να μην πήγες ποτέ.

Και ο Snik δεν μας απογοήτευσε, μας πέθανε στα stories. Eπειδή Kanye Snik είναι όμως, δεν έμεινε εκεί. Η εμφάνισή του, όπως πάντα, κάτι παραπάνω από εκκεντερική. Ο “αγαπάω τα φρουτάκια μην με ενοχλείς όταν παίζω” φόρεσε full face και γυαλιά ηλίου μέσα στο μουσείο. Εντάξει, είναι πολύ μπροστά, τι να λέμε τώρα.

Τι μας έκανε εντύπωση ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να μας κάνει καμία εντύπωση; Ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μέσα στο Λούβρο. “Husta, hustla”. Κρίντζαρε και η Μόνα Λίζα.

https://www.youtube.com/watch?v=tgA4ksuXdWI