Δεν υπάρχει περίπτωση, σίγουρα εχετε δει μια φωτογραφία στο feed σας που απλά δεν σας κάθεται καλά. Το φόντο ήταν θολό, οι μηροί εξωπραγματικά μικροί ή ένα χέρι είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την εικόνα. Συμβαίνουν αυτά στον κόσμο του ίντερνετ παιδιά, ας μην πέσουμε -ξανά- από τα σύννεφα.

Επίσης, όλοι γνωρίζουμε πόσο διαδεδομένο είναι το Photoshop στις μέρες μας. Χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε εξώφυλλο περιοδικού, πιθανώς σε κάθε φωτογραφία που έχουμε δει ποτέ από την οικογένεια Kardashian, ακόμα και σε μερικούς από τους φίλους μας πριν δημοσιεύσουν τις στιγμές τους στο Instagram.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία της, είναι απόλυτα λογικό για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν διάφορα προγράμματα στον υπολογιστή για να κάνουν τις φωτογραφίες να εμφανίζονται κάπως διαφορετικές. Έτσι είναι, ας καταπιούμε το χάπι της πικρίας και της σκληρής πραγματικότητας.

Αλλά αν θέλετε πραγματικά να πείσετε τους διαδικτυακούς σας φίλους ότι η φωτογραφία σας έχει τις ρίζες της στην πραγματικότητα, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε πρώτα ένα μάθημα στο Photoshop.

Κάποιο δεν το έκαναν και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.