Μα είναι δυνατόν; Αποκλείεται, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Σύμφωνα με την ξακουστή Daily Mail που δεν έχει τι να κάνει και συγκεντρώνει καταγγελίες, ένα γνωστό beach bar της Μυκόνου έκοψε το πίσω μέρος του σώματος των τουριστών που θέλησαν να δοκιμάσουν δύο πιάτα μουσακά, ένα μοχίτο και ένα red bull.

Πριν προχωρήσουμε. Ποιος πάει και τρώει μουσακά σε beach bar; Επίσης, ποιος πίνει red bull μετά από «γκρικ μουζάκα»; Μήπως γι’ αυτό τους χρέωσαν παραπάνω; Και στο κάτω κάτω, πρώτη φορά είναι, πώς κάνουν έτσι;

Στο θέμα μας. Η ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα σε γνωστό beach bar, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι ξένοι που επισκέπτονται το μαγαζί ενδέχεται να πληρώσουν ακόμη και τρεις φορές ακριβότερα ό,τι παραγγείλουν. ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ. Για να μας πείσει, αναφέρει την εμπειρία δύο νοσοκόμων από τη Δανία, της Αμάντα και της Άλμα που ανέφεραν πως παραλίγο να βάλουν τα κλάματα όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν 533 ευρώ για ένα Mojito, ένα Red Bull και δύο πιάτα μουσακά .

«Τους ζητούσα συνέχεια τον λογαριασμό ή το μενού για να δω τι θα χρεωθούμε. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ μέχρι το τέλος» είπε μία εκ των τουριστριών, που περιέγραψε και τα όσα έζησε όταν πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού για να πληρώσει. «Δεν υπήρχαν σερβιτόρες και μόνο άντρες και μας τρόμαξαν» είπε ενώ ανέφερε πως μετά από συζητήσεις τους έγινε έκπτωση και πλήρωσαν 433 ευρώ. Ορίστε, φιλική τιμή.

Δεν φτάνει που έρχονται στη χώρα μας και κολυμπούν στη θάλασσα, θέλουν να πληρώνουν και κανονικά.