Ναι, ναι. Όλοι είναι διακοπές και εσύ είσαι μόνος ή μόνη πίσω από μια οθόνη και προσπαθείς να πιάσεις συζήτηση με τον τοίχο. Όλα σου φταίνε: το άδειο γραφείο, το αγαπημένο σου καφέ που έκλεισε για λίγες ημέρες, η ζέστη, το κοντρόλ του ερκοντίσιον που θέλει νέες μπαταρίες, τα αχρείαστα μέιλ, το μαύρισμα που δεν πέτυχε, ο συναγερμός που δεν λέει να σταματήσει. Τα πάντα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό και αφού περπάτησες 20 λεπτά να βρεις ένα καφέ ανοιχτό, σου πέφτει ο φρέντο εσπρέσο λίγο πριν κάτσεις στην καρέκλα σου. Είσαι και με τη βούλα άτυχος. Όμως, ξέρεις τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, έτσι; Ότι υπάρχουν και χειρότερα. Έχουν δίκιο; Φυσικά και έχουν, πάντα υπάρχουν και χειρότερα και συνήθως συμβαίνουν στους γύρω μας.

Δεν είναι είδηση ότι όλοι μερικές φορές θεωρούμε την καθημερινότητά μας δεδομένη. Πάμε στη δουλειά μας, παραπονιόμαστε από εδώ και από εκεί και ξεχνάμε ότι κάποιος, κάπου εκεί έξω, βιώνει μια χειρότερη μέρα από εμάς. Τι εννοούμε; Ακολουθούν 7 φωτογραφίες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα.

Αλλεργία θα είναι

Τι ειρωνεία!

Κανείς δεν είπε ότι το να είσαι γονιός είναι εύκολο

Κόψε με στα δυο…

Όταν το παρακάνεις με το μαύρισμα

Να γυρίζεις σπίτι σου και να λείπουν οι σκάλες. Μη σου τύχει

«Είμαι πολύ καλός στο παρκάρισμα»