Ναι, ναι, είναι στερεοτυπικό και προφανώς το περιεχόμενο αυτού του κειμένου είναι χιουμοριστικό. Άλλωστε θέλουμε να μείνουμε μακριά από καφενειακές «συζητήσεις» μεταξύ σοφών που, πάνω στο μεθύσι τους, αρχίζουν και μιλούν για το ποιος πέθανε, μεγαλώνοντας τη λίστα των αντρών που έφυγαν από η ζωή πριν από τις συζύγους τους. Σου θυμίζουν το χωριό σου αυτές οι εικόνες, ε; Λογικό, αν και η Αθήνα, για παράδειγμα, ένα μεγάλο χωριό είναι. Άλλη κουβέντα αυτή, ίσως κάποια άλλη στιγμή.

Στο θέμα μας. Οι άνθρωποι του οmgblog είχαν την εξαιρετική ιδέα να μαζέψουν φωτογραφίες με έντονη την αντρική αφέλεια, μια αφέλεια που σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει πάνω στη δουλειά. Καλά, τα συγκεκριμένα άτομα μάλλον είναι έτσι και στην καθημερινότητά τους. Είναι ριψοκίνδυνοι, ευφυείς, πρακτικοί, έτοιμοι να «χαιρετήσουν» πριν την ώρα τους επειδή θεωρούν τους εαυτούς τους άτρωτους. Δεν κρίνουμε, ο καθένας με τις επιλογές του.

Ακολουθούν 7 λόγοι που οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες. Στο φιλτράρισμα της σκέψης κρύβεται το μυστικό γα την αιωνιότητα, παιδιά, μην το ψάχνετε.