Ο Αύγουστος φημίζεται για τις διακοπές του, σωστά; Σωστά. Όλοι μας περιμένουμε αυτές τις άγιες μέρες να ξεκουραστούμε, να αλλάξουμε παραστάσεις, να χαλάσουμε τα τίμια χρήματά μας, να νιώσουμε άνθρωποι βρε αδερφέ, μακριά από άγχη, deadlines και μέτριους καφέδες που αγοράζουμε δίπλα από το γραφείο. Έτσι, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η περίοδος για κάποιους. Εντάξει, οι μερακλήδες φεύγουν Σεπτέμβρη, όλοι το ξέρουν αυτό αλλά ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.

Τι θα κάνατε αν το ταξίδι που είχατε προγραμματίσει εδώ και λίγο καιρό ακυρωνόταν ή, ακόμα χειρότερα, «ακυρωνόταν» από δικό σας σφάλμα; Λογικά, πολλά. Για παράδειγμα, θα κλείνατε νέα εισιτήρια, θα πέφτατε σε εμβρυακή στάση και θα πλαντάζατε στο κλάμα, θα κάνατε βουντού να γυρίσετε το χρόνο πίσω. Ένας τύπος στον Πειραιά πάντως, δεν έκανε τίποτα από αυτά και είπε να το παίξει Πίτερ Πάρκερ και να γαντζωθεί στο πλοίο που τον χαιρέτησε.

Σε μια στιγμή παραφροσύνης, ο αργοπορημένος Σπάιντερμαν πήδηξε στο πλοίο και γαντζώθηκε στον καταπέλτη μόνο που οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν τη χειρότερη στιγμή. Ο άτυχος νεαρός με το χαλασμένο ρολόι, όπως βλέπουμε στο βίντεο του zatpanews.gr, τελικά γλίστρησε και έπεσε στην προβλήτα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Βέβαια, ακόμα και να τα κατάφερνε, δεν θα είχε μαζί του τα πράγματά του.

Κακός σύμβουλος το άγχος, μην το εμπιστεύεστε.