Παλιά είχαμε τους μελλοντολόγους. Εντάξει, ακόμα τους έχουμε. Αστερισμοί, έκτη αίσθηση, παλάμες και τελειωμένοι καφέδες που ψάχνουν τη σωστή ανάγνωση. Πλέον όμως έχουμε «ξεφύγει». Ακόμα και οι προβλέψεις περνούν από το φίλτρο της τεχνολογίας. Για παράδειγμα, ειδικά μετά την ενασχόληση του κόσμου με το TikTok, γεμίσαμε από ταξιδιώτες που μας έρχονται από το μέλλον. Ωραία μόδα, νεανική. Τους παίρνουμε στα σοβαρά; Όχι, αλλά αυτοί ναι, παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά και έτσι αυτόματα, τους παίρνει στα σοβαρά το TikTok.

O συγκεκριμένος ταξιδιώτης μας έρχεται από το 2090 και το όνομά του είναι Kim Windell Nocos. Ωραίος τίτλος για ακαταλαβίστικο τραπ κομμάτι. Όπως υποστηρίζει ο φίλος μας ο Kim, οι ΗΠΑ και συγκριμένα η Βόρεια Καρολίνα θα χτυπηθεί από τον μεγαλύτερο τυφώνα στην ιστορία και εκτός από ανθρώπινες ζωές, πρόκειται να προκαλέσει ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τι φοβερό, τι τρομερό!

Ο Kim όμως δεν έμεινε εκεί, αφού του αρέσει να μοιράζεται και τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον ίδιο, 6 διαφορετικοί κυκλώνες, με ανέμους μάλιστα που θα ξεπερνούν τα 250 χιλιόμετρα την ώρα, θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζωή των Αμερικανών δύσκολη. Τον πιστεύουμε. Ίσως και όχι.

Η ανάρτηση, μάλιστα, κοινοποιήθηκε και στο Time Travel. Είστε έτοιμοι να εγκλωβιστείτε σε έναν κυκλώνα αλήθειας; «Στις 14 Αυγούστου 2022, ο χειρότερος τυφώνας στην ιστορία θα πλήξει τη Νότια Καρολίνα, αυτός θα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Έξι τυφώνες με ταχύτητες ανέμου άνω των 250 μιλίων/ώρα θα προκαλέσουν ζημιές δισεκατομμυρίων και πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους. Παραμείνετε ασφαλείς».

Αν είχατε κλείσει κατά λάθος εισιτήρια για τη Βόρεια Καρολίνα και όχι για την Αντίπαρο, καλύτερα να τα αλλάξετε όσο προλαβαίνετε.

https://t.co/bTlShs9qKI