Υποθέτω πως στη σκέψη ενδεχόμενου αλκοτέστ μετά από έξοδο, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι η διαδικασία καθαυτή. Σκέφτεσαι πόσα ποτά έχεις πιει, αν θα φας πρόστιμο, πώς θα δικαιολογηθείς. Ωστόσο, τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές αράζεις σε κάποια ξαπλώστρα λογικά και είσαι έτοιμος να δεις βίντεο με το αλκοτέστ στην Άννα Βίσση, για να καταλάβεις πόσο αμήχανη διαδικασία είναι όπως και να έχει. Ναι, ακόμα και αν την περνάει η Άννα. Η Άννα η Βίσση.

Σε άλλα νέα, προφανώς σταμάτησαν την τραγουδίστρια (που αποδεδειγμένα έχει «φασώσει» όλη τη σόουμπιζ) για αλκοτέστ μετά από έξοδό της, στην οποία, όπως η ίδια ανέφερε, είχε πιει δυο ποτάκια. Συνεργάσιμη σε όλη τη διαδικασία και αφού ζήτησε από την παρέα της να βγάλει βίντεο, ενημερώνοντας πως το βίντεο αυτό θα αναρτηθεί στα social media, φαίνεται πως ούτε εκείνη ξέρει απ’έξω τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Και αναρωτιόμαστε: έχει ποτέ κανείς πετύχει το φύσημα του αλκοτέστ με τη μια; Κάποιος; Ο οποιοσδήποτε; Εμείς πάντως όχι. Ούτε και η Άννα Βίσση προφανώς.

Στα του happy ending, να πούμε πως το τεστ βγήκε μηδενικό, παρόλο που η ίδια επέμενε πως έχει πιει δυο ποτηράκια. Το βίντεο, στο μεταξύ, έγινε viral, γιατί όλοι ανεξαιρέτως στεκόμαστε αμήχανοι μπροστά σε αυτό το «φυσήξτε» του τρόμου.

@annavissiofficial

 

♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial