Ένας περήφανος και υπέροχος παππούς αποφάσισε πως πρέπει, αλλά κυρίως θέλει, να ανανεώσει τις φωτογραφίες στο σπίτι του, μετά τη φυλομετάβαση του εγγονού του. Ο εγγονός, Nicolás Cazorla Fernández, δημοσίευσε τη συγκινητική στιγμή σε ένα βίντεο στο TikTok, εξηγώντας: «Ο παππούς μου ήθελε να αλλάξει τη φωτογραφία μου πριν τη φυλομετάβαση». 

Στο βίντεο φαίνεται ο παππούς να αφαιρεί μια παλιά φωτογραφία του αγοριού από την αποφοίτησή του, όταν ακόμα δεν είχε κάνει come out του ως trans και να την αντικαθιστά με μια νεότερη. Το βίντεο τελειώνει με τον Nicolás Cazorla Fernández να λέει το αυταπόδεικτο. Πως δηλαδή του αξίζει ένα βραβείο «παππού της χρονιάς». Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε πως «είναι ο μόνος που δεν τα έχει κάνει ποτέ θάλασσα». 

Ο Nicolás Cazorla Fernández άφησε για λίγο τη Νότια Καρολίνα και πήγε να επισκεφτεί την οικογένειά του στην Ισπανία. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο παππούς του τού ζήτησε μια νέα φωτογραφία. 

“Το δημοσίευσα κυρίως επειδή πολλοί τρανς νέοι φοβούνται τι θα σκεφτούν ή τι θα κάνουν τα μέλη της οικογένειάς τους όταν αποκαλύψουν την ταυτότητά τους”, δήλωσε στο Newsweek. «Σίγουρα ανησυχούσα κι εγώ γι’ αυτό. Ανέβασα το βίντεο για να δείξω ότι δεν είναι θέμα γενεών – ότι το να είσαι μεγάλος δεν είναι δικαιολογία για να μην υποστηρίζεις την οικογένεια που υποτίθεται ότι αγαπάς», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, θεωρεί λογικό ο κόσμος «να μπερδεύει τις αντωνυμίες ή το προηγούμενο όνομα όταν κάνεις coming out, αλλά ο παππούς δεν είχε ποτέ θέμα. Δεν μπερδεύτηκε ποτέ. Ως άτομο μεγαλύτερης ηλικίας δίνει το παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα», λέγοντας πως ο παππούς του σε όλη τη διαδικασία αλλαγής των φωτογραφιών, «χαμογελούσε σαν χαζός».

 

@nicolascazorlaaa he is the only one who has never messed up ♥️ #ftm #trans #topsurgery #hethey #????️‍⚧️ #transandproud ♬ Entre Dos Aguas – Remastered 2014 – Paco de Lucía