H ελληνική επικαιρότητα, χθες (21/7), γύριζε γύρω από τις φωτιές σε Πεντέλη, το μπιφ μεταξύ του πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη με τον Γιώργο Πατούλη, ξανά με τις φωτιές και ξανά με το μπιφ  του πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη με τον Γιώργο Πατούλη. Κάπου στο ενδιάμεσο, όμως, όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους στο πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας. Και αυτό, στις μέρες μας τουλάχιστον, δεν είναι κάτι σύνηθες αν αναλογιστούμε τη δύναμη του διαδικτύου και το πόσο άλλαξε τις συνήθειες αυτών που κάποτε αγόραζαν εφημερίδα.

Από το πρωί, λοιπόν, ολόκληρο το ελληνικό ίντερνετ διάβασε το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας η οποία φημίζεται για τις ψύχραιμες αντιδράσεις της όπως και την προσέγγισή της σε διάφορα θέματα που αφορούν τον ελληνικό λαό. Ας το πούμε κομψά. Ο τρόπος που η Ελεύθερη Ώρα βλέπει τα πράγματα, μοιάζει με το χέβι μέταλ. Αγνό χάος. Μόνο που, όπως καταλάβαμε χθες, δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο μουσικό είδος. Κάτι για Μπαφομέτ έγραψε.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της αγαπημένης μας εφημερίδας, τις φωτιές στην Αττική τις έβαλαν οι Iron Maiden. Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει! «Μας έκαψαν οι σατανάδες», «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο “θηρίο 666”» και «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη» διαβάσαμε στο επικό αυτό πρωτοσέλιδο.

Έτσι, ήρθε η ώρα της άλλης Ελεύθερης ώρας, της τρολ σελίδας που αναγεννήθηκε μετά την αποκάλυψη της αυθεντικής, να πάρει θέση με ένα μπαράζ αναρτήσεων (αγαπημένο δημοσιογραφικό κλισέ). Ναι, είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα. Με διαφορά.