O Σερ Άντονι Χόπκινς, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών. Με λίγα λόγια, έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ και η τελευταία του υποκριτική παράσταση στην ταινία Πατέρας, μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσο τυχεροί είμαστε που, στα 84 του χρόνια, εξακολουθεί να βρίσκεται σε top επίπεδο. Πραγματικά, η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική.

Εκτός από το Χόλιγουντ, όμως, ο Χάνιμπαλ της καρδιάς μας έχει βαλθεί να κατακτήσει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τη ζωγραφική φυσικά, τα έργα του είναι εκπληκτικά. Ας μείνουμε όμως στην παρουσία του στο Instagram και τις αναρτήσεις του που αμέσως γίνονται -δικαιολογημένα- viral.

via GIPHY

Σε μία από τις πιο διάσημες εμφανίσεις του, ο Σερ αποφάσισε να χορέψει με τα μάτια και το στόμα (ναι, τελικά γίνεται) το My money don’t jiggle jiggle, το γνωστό «κομμάτι» του TikTok που το πήρε από το χέρι και το έκανε διάσημο -και- η Σακίρα. Σιγά μην έμενε εκεί.

Ο ηθοποιός, αφού χόρεψε cumbia και μάζεψε χιλιάδες θετικά σχόλια, είπε να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει νέα πράγματα. Έτσι, από την Λατινική Αμερική και τα βάθη του Αμαζονίου, ταξίδεψε στην Μεσόγειο με τον πιο χαρακτηριστικό ελληνικό χορό και το κομμάτι που έρχεται στο μυαλό όλων στο άκουσμα της χώρας μας. Φυσικά και είναι ο Ζορμπάς του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο 84χρονος ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων: «Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου. Ευχαριστώ. Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά».

Άντονι, δείξε στους ινφλουένσερς πώς γίνεται.