Θυμάστε πριν κάποιους μήνες που είχε δημιουργηθεί ένα χάος σχετικά με την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ; Ε, ακόμα μέσα σε αυτό το χάος ζει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αφού η συμφωνία οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Μόνο που, αν έχεις κάποια έξτρα χρήματα στην άκρη, ένα deal το οποίο ναυαγεί, δεν σε παίρνει μαζί του στο βυθό.

Έτσι, ο Μασκ, αντί να κλαίει που το μπλε πουλάκι πέταξε, πετάχτηκε πριν από μερικές ημέρες στη Μύκονο για μίνι διακοπές. Φήμες λένε ότι δεν πτοήθηκε από τις τιμές που επικρατούν στο νησί. Οι φωτογραφίες από την επίσκεψή του, πολλές και ιδιαίτερες. Κάποιες από αυτές, έγιναν και memes. Ο ίδιος, μάλιστα, έδειξε και διάθεση για αυτοτρολάρισμα αφού οι χρήστες του Twitter στάθηκαν στη λευκή του επιδερμίδα.

https://t.co/uFN1KcqAm2

Σε ένα από τα memes, ο Μασκ είδε τον εαυτό του δίπλα από έναν σκύλο, γράφοντας πως «Οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες, όμως». Φημίζεται για το χιούμορ του και την αγάπη του στα πραξικοπήματα στη Βολιβία, μην το ξεχνάμε αυτό.

Σε άλλο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε και δημοσίευσε μία κοπέλα, ο δισεκατομμυριούχος έσπευσε να σχολιάσει ξανά, γράφοντας: «Ίσως πρέπει να βγάζω πιο συχνά τη μπλούζα μου. Απελευθερώστε τη θηλή». Ναι, το γνωστό free the nipple. Έλαμψε ο τόπος με τον Έλον, αναγκαστήκαμε να φορέσουμε γυαλιά ηλίου.