Τι μέρα και η χθεσινή. Δύσκολη, σκληρή και πέρα για πέρα ελληνική. Δυστυχώς, στάχτη έγιναν πάνω από 15.500 στρέμματα στην Πεντέλη ενώ και στα Μέγαρα η φωτιά ξέφυγε, καίγοντας σπίτια. Σήμερα, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, Κατηγορίας 4, όπως προειδοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αττική, Εύβοια, Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία, Χίος, Σάμος, Ικαρία βρίσκονται στη ζώνη υψηλού κινδύνου. Τι μπορεί να κάνουν οι άνθρωποι, όμως, όταν βάζει το χέρι του ο Σατανάς, ε; Τίποτα, μόνο προσευχές. Και να μην ακούν Iron Maiden.

Η Ελεύθερη Ώρα, η καλύτερη, η πιο «προχώ», η πιο αντικειμενική, η πιο πατριωτική εφημερίδα της χώρας μας, έκανε γνωστούς σε όλους εμάς τους πιστούς ακόλουθούς της, τους αποκλειστικούς υπεύθυνους πίσω από τις καταστροφές. Φυσικά και είναι οι Maiden, τζάμπα τους αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο; Νευριάσατε τον Μπρους Ντίκινσον με το καπνογόνο και μας έριξε κατάρα. Τι περιμένατε δηλαδη; Το ίδιο συνέβη και με το Μάτι. Τρεις μέρες πριν είχαν δώσει συναυλία στη Μαλακάσα. Τα στοιχεία και η αλήθεια είναι μπροστά μας, εσείς δεν θέετε να τα δείτε.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Μας έκαψαν οι σατανάδες». Καλά τα λένε! Στον υπέρτιτλο διαβάζουμε: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο “θηρίο 666”» για να φτάσουμε στον υπότιτλο: «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη». Μπουμ! Μεγάλες αλήθειες κυρίες και κύριοι. Ειδικά αυτό που γράαφουν για τον Μπαφομέτ.

Νιώθουμε Αυτιάς στην τοποθεσία Provocateur και συνεχίζουμε στο καλύτερο κομμάτι που δεν είναι άλλο από τη γνωστή φωτογραφία. «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού πως ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό». Ανατριχιάσαμε.