Όλοι μιλούν για το Stranger Things. Μιλούσαν μάλλον. Το vol.1 και το vol.2 του τελευταίου κύκλου «καταναλώθηκαν» σε χρόνο ρεκόρ, έσπασαν μερικά ακόμα ρεκόρ και εισχώρησε ακόμα περισσότερο στην ποπ κουλτούρα που, έτσι κι αλλιώς, οι σεναριογράφοι της σειράς αγαπούν ιδιαίτερα και το δείχνουν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Το Stranger Things, λοιπόν, έφτασε στο προσωρινό του τέλος και ανανέωσε το ραντεβού του με το Netflix με τον καλύτερο τρόπο.

Και αφού νέα επεισόδια δεν υπάρχουν για την ώρα και κάπως πρέπει να καλύψουμε το κενό τους, το ρίχνουμε στις «θεωρίες», στις συζητήσεις για το ποιο θα είναι το μέλλον της παρέας, της πόλης και των προσωπικών σχέσεων που όπως είδαμε, κάποιες μοιάζουν πια αδύναμες. Αχ, αυτή η απόσταση.

via GIPHY

Εκτός από τα παραπάνω, οι πρωταγωνιστές της σειράς δίνουν και συνεντεύξεις γιατί, εντάξει, μπορεί οι περισσότεροι να είναι μικροί σε ηλικία, αλλά ήδη αφήνουν χρυσόσκονη πίσω τους καθώς περπατούν σε κόκκινα χαλιά. Λογικό, ο κόσμος δέθηκε μαζί τους. Σε μία από αυτές τις συνεντεύξεις, η οποία ήταν και πρόσφατη, μάθαμε κάτι που δεν μας έριξε από τα σύννεφα. Είστε έτοιμοι; Ο Γουίλ είναι γκέι. Τρομερό, ε; Ίσως και όχι, ας προχωρήσουμε με τη ζωή μας. Ο Νόα Σναπ που υποδύεται τον Γουίλ μίλησε στο ξακουστό Variety και είπε πως:

 «Είναι αρκετά ξεκάθαρο αυτή τη σεζόν ότι ο Γουίλ έχει συναισθήματα για τον Μάικ. Το ετοίμαζαν σκόπιμα τις τελευταίες σεζόν. Ακόμη και στην 1η σεζόν υπαινίχθηκε κάτι τέτοιο και σιγά-σιγά μεγάλωσαν αυτή την ιστορία. Νομίζω ότι για την 4η σεζόν, έπαιζα μόνο εγώ αυτόν τον χαρακτήρα που αγαπά τον καλύτερό του φίλο, αλλά παλεύει να ξέρει αν θα γίνει αποδεκτός ή όχι και νιώθοντας ότι είναι λάθος και ότι δεν του ανήκει. Ο Γουίλ πάντα ένιωθε έτσι. Όλοι οι φίλοι του, όλοι έχουν κοπέλες και όλοι ταιριάζουν στα διαφορετικά κλαμπ τους. Ο Γουίλ ποτέ δεν κατάφερε να βρει κάπου να ανήκει. Νομίζω ότι γι’ αυτό έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι και μου λένε ότι αγαπούν τον Γουίλ και έχουν σύνδεση μαζί του, γιατί είναι τόσο αληθινός χαρακτήρας».