Όπως διαβάζετε παντού, ο Δημήτρης Λιγνάδης κυκλοφορεί ελεύθερος, με περιορισμούς, μέχρι το Εφετείο. Έχει κριθεί ένοχος για δυο βιασμούς, με ποινή δώδεκα ετών, αλλά τι να το κάνεις; Στη βεράντα του θα το πιει το καφεδάκι του σήμερα.

Το πώς διαχειρίζεται κανείς το σουρεάλ και το παράδοξο είναι υποκειμενικό. Άλλοι οργίστηκαν, άλλοι γέλασαν από απορία (ναι, συμβαίνει αυτό), άλλοι έγραψαν λέξεις και λέξεις στα social νιώθοντας ντροπή για την ελληνική δικαιοσύνη. Ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης στο μεταξύ έκανε και δηλώσεις, λέγοντας πως αρκετά μίλησαν και «έπαιξαν μπάλα» όλοι, τώρα θα μιλήσει και αυτός. Σε πιάνει μια αηδία.

Βέβαια ο Διονύσης Ατζαράκης όλη αυτή την αηδία και απορία, τη μετέτρεψε σε 11 δευτερόλεπτα ψύχραιμης αφήγησης του παράλογου. Με βίντεό του, εκφράζει όλο μας το mood και πρακτικά λέει όλη τη σκληρή αλήθεια για τη φάση με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα, γύρισα επιτέλους σπίτι μου. Όπως συμβαίνει δηλαδή και αν είσαι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων». Αυτό. Τι άλλο; Αυτό.

Δες το βίντεο εδώ: