Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίνεται ένοχος, ύστερα περπατά ελεύθερος με αναστολή, ένας δικηγόρος γίνεται viral για τους λάθος λόγους, ο Σκάρπα ακόμα να μάθουμε σε ποια ομάδα θα παίξει, o Tσιάρτας δυσφορεί όταν βλέπει τον Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή παρά το λευκό του χρώμα και παράλληλα υπερασπίζεται τον Αλέξη Κούγια. Ένα ένα, να εξηγήσουμε.

«Μόλις συνέλθεις απ’τη σφαλιάρα που σου έριξε ο ΚΟΥΓΙΑΣ μας ξαναγράφεις. Άλλο χαζό δεν είχαν κ έβαλαν εσένα να μιλάς;», έγραψε με αφορμή την ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι η υπόθεσή του να φτάσει στο Εφετείο. Βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι άλλο από ένα άτομο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Εθνικής Δημιουργίας.

https://twitter.com/n_iliopoulos?ref_src=twsrc%5Etfw

Πριν φτάσει στο παραπάνω τουίτ, όμως, ο ένας και μοναδικός Βασίλης Τσιάρτας, ο καθόλου ρατσιστής πρώην ποδοσφαιριστής, είπε να ασχοληθεί και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα aka Αυτοί Είστε όταν ο πρόεδρος της Βουλής τον καλεί στο βήμα. Και πραγματικά, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ είναι λευκός, θεωρήσαμε ότι ο Βασίλης Τσιάρτας δεν θα είχε πρόβλημα μαζί του.

«Αλλάζετε κ εσείς κανάλι όταν καλεί στο βήμα της βουλής ο πρόεδρος τον Κουτσούμπα; Εγώ πριν το κάλεσμα έχω βάλει ντοκιμαντέρ», έγραψε και αναρωτιόμαστε τι ντοκιμαντέρ είναι αυτό. Κάπου πάει το μυαλό μας, αλλά εντάξει, μην το παρακάνουμε. Άλλωστε, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αποκλείεται κάποιος να ασπάζεται τις τότε ιδέες. «Αποκλείεται» είπαμε, μην μας πιέζετε.

https://twitter.com/VasilisTsiartas/status/1547179833393905665?ref_src=twsrc%5Etfw