Προφανώς και είναι ένα inside joke μεταξύ των δυο ανδρών. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής και ο θρυλικός παίκτης του NBA κάνουν αυτή την πλακίτσα. Γιατί οκ, ας το παραδεχτούμε, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι καλοκαιριάτικα στη δουλειά, να κάνεις scroll στο Instagram και να βλέπεις φωτογραφίες των φίλων σου στις διακοπές χωρίς εσένα.

https://t.co/jqAJfH3elz

Ο Τζίμι Κίμελ βάζει και τον εαυτό του στις φωτογραφίες διακοπών του Μάτζικ εδώ και μερικά χρόνια.

Ο θρύλος του ΝΒΑ μετά το τηλεφώνημαέκπληξη που δέχθηκε χθες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δημοσίευσε φωτογραφία με την παρέα του όπου βρίσκονται σε σκάφος στον Σκορπιό. Μάλιστα, όλοι φορούσαν πολύχρωμες περούκες και φανταχτερά ρούχα και κάποιος μάλλον ζηλεύει.

Ο γνωστός παρουσιαστής «έκοψε» το πρόσωπό του και το τοποθέτησε σε φωτογραφίες που ποστάρει έπειτα στα social media όλη την τελευταία εβδομάδα.Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο Instagram μια πρόσφατη φωτογραφία του αθλητή με τη γυναίκα του από την Ακρόπολη. Όχι αυτή με τον Τζίμι Κίμελ. 

https://twitter.com/MagicJohnson?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Μάτζικ Τζόνσον δε σταματάει να διαφημίζει τη χώρα μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Είναι εκστασιασμένος με το Σκορπιό. Η παρέα ταξιδέυει με σκάφος και επισκέφθηκε επισκέφτηκε Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Φωτογραφήθηκε με καμάρι ακόμη και στην διώρυγα της Κορίνθου. Στην επίσκεψή του στην Ακρόπολη μαζί του ήταν και ο LL COOl J, ο θρύλος της ράπ, επιχειρηματίας και ηθοποιός από το Bay Shore της Νέας Υόρκης. Έπειτα, επισκέφτηκε τη Μύκονο, στη συνέχεια βρέθηκε στη Σαντορίνη, όπου πόζαρε με φόντο τον μπλε τρούλο από τις Τρεις Καμπάνες των Φηρών και το ηφαίστειο.

​Ο Μάτζικ και η σύζυγός του Cookie απολαμβάνουν τις διακοπές του στη χώρα μας και με τον Samuel Jackson, πολυαγαπημένο ηθοποιό και παραγωγό. Την παρέα των διασημοτήτων συμπλήρωσε και η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles. Δεν είναι στις διακοπές τους ο Κίμελ. Αλλά πραγματικά θα θέλαμε να είναι μαζί τους. 

https://t.co/vN815jAZBm

Το αστείο είναι ότι κάποιοι followers του κωμικού και παρουσιαστή πιστεύουν ότι όντως κάνει διακοπές παρέα με τον Μάτζικ Τζόνσον.