Πριν μερικές μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη μετά από μήνυση της συντρόφου για ξυλοδαρμό. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του .Ήταν μια ακόμη σύλληψή του σε χαρτοπαιχτική λέσχη μέσα τους τελευταίους μήνες.

Δεν είναι ο μοναδικός «επώνυμος» καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει τα media με την προβληματική συμπεριφορά του. Θυμόμαστε δέκα από τις πιο γνωστές συλλήψεις διασημοτήτων.

Μπρούνο Μαρς

Ο βασιλιάς του uptown funk συνελήφθη το 2010 στο Λας Βέγκας, αφού βρέθηκε με μια σακούλα κοκαΐνης σε ένα μπάνιο στο ξενοδοχείο Hard Rock (οι κατηγορίες απορρίφθηκαν αργότερα). “Ήμουν νέος, φίλε! -είπε το 2016-. Ήμουν στο γαμημένο Βέγκας. Δεν σκεφτόμουν.” Είπε επίσης ότι το περιστατικό λειτούργησε ως υπενθύμιση ότι μπορεί να χάσει τα πάντα με μια λάθος απόφαση.

Ρις Γουίδερσπουν

Το 2013, η ηθοποιός και ο σύζυγός της Jim Toth συννελήφθησαν στην Ατλάντα, αφού ο Jim εθεάθη να οδηγεί σε λάθος λωρίδα. Η Ρις θα ήταν μια χαρά αν δεν είχε κατέβει από το αυτοκίνητο και δεν άρχιζε να μαλώνει με τους αστυνομικούς για το αν μπορούσαν ή όχι να της πουν τι να κάνει σε «αμερικανικό έδαφος».

Τζάστιν Μπίμπερ

Η σύλληψη του Τζάστιν το 2014 δεν ήταν ακριβώς έκπληξη – είχε γίνει πρωτοσέλιδο για την προβληματική συμπεριφορά αρκετές φορές εκείνη την περίοδο – αλλά η ποιότητα της λήψης του ήταν σίγουρα. Αυτό το χαμόγελο! Αν ήταν καθόλου αναστατωμένος που κατηγορήθηκε για DUI (οδηγούσε μεθυσμένος) και αντιστάθηκε στη σύλληψη, δεν θα το ξέρατε ποτέ από αυτή τη φωτογραφία.

Κλοέ Καρντάσιαν

Η Κλόε συνελήφθη τον Μάρτιο του 2007 για DUI και αργότερα καταδικάστηκε σε 30 ημέρες φυλάκιση για παραβίαση των όρων της αναστολής της. Κατέληξε να εκτίσει λιγότερο από τρεις ώρες της ποινής της. Από το 2016, τόσο η Κιμ Καρντάσιαν όσο και η Κρις Τζένερ είχαν κορνιζάρει τη φωτογραφία της από το τμήμα στα σπίτια τους.

Γουινόνα Ράιντερ

Αν ζούσατε και παρακολουθούσατε τα κουτσομπολιά των διασημοτήτων το 2001, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσετε αυτό (και ίσως να έχετε ακόμα και ένα μπλουζάκι Free Winona κρυμμένο στην ντουλάπα σας). Η Γουινόνα συνελήφθη αφού έκλεψε εμπορεύματα αξίας άνω των 5.000 δολαρίων από ένα κατάστημα στο Beverly Hills της Saks Fifth Avenue. Μετά τη δίκη της (φωτογραφία αριστερά), καταδικάστηκε σε αναστολή και κοινωνική εργασία και πλήρωσε πρόστιμο.

Μάθιου ΜακΚόναχι

Σε μια ακόμη εμβληματική ιστορία κακής συμπεριφοράς διασημοτήτων, ο Μάθιου ΜακΚόναχι συνελήφθη το 1999 αφού οι γείτονές του υπέβαλαν καταγγελία για θόρυβο. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν γυμνό και έπαιζε μπόνγκο τύμπανα και τον συνέλαβαν για κατοχή μαριχουάνας και αντίσταση στη σύλληψη. Οι κατηγορίες για τα ναρκωτικά τελικά αποσύρθηκαν.

Χιου Γκραντ

Tο 1995, ο αγαπημένος ηθοποιός της rom-com Χιου Γκραντ συνελήφθη μετά από στοματικό σεξ, στο αυτοκίνητό του, από μια σεξεργάτρια που ονομαζόταν Divine Brown. Του επιβλήθηκε πρόστιμο. Η σεξεργάτρια καταδικάστηκε σε 180 ημέρες φυλάκιση.

Μακόλεϊ Κάλκιν

Ο άνδρας που θα είναι πάντα γνωστός ως Kevin McCallister συνελήφθη το 2004 ενώ οδηγούσε στην Οκλαχόμα Σίτι και συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας και συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Έλαβε ποινή φυλάκισης με αναστολή και έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο.

Σάια ΛαΜπεφ

«Ο Σάια ΛαΜπεφ πληγώνει τις γυναίκες. Τις χρησιμοποιεί, τις κακοποιεί, σωματικά και ψυχολογικά. Είναι επικίνδυνος» Αυτά ανάφερε η αγωγή που κατέθεσε η Ταλια Μπάρνετ, κατά κόσμον FKA Twigs, η οποία ξεκίνησε σχέση με τον Σάια ΛαΜπεφ το 2018 και 2019, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Honey Boy». Η αγωγή, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρει επίσης ότι ο ΛαΜπεφ μετέδωσε εν γνώσει του στη σύντροφό του μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.

Η φωτογραφία εδώ είναι από τη σύλληψή του το 2017 για μέθη και άτακτη συμπεριφορά στη Σαβάνα της Τζόρτζια. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα, η «άτακτη» συμπεριφορά ξεκίνησε όταν κανείς δεν του έδινε τσιγάρο.

Mάρθα Στιούαρτ

Η βασίλισσα της κουζίνας κατηγορήθηκε το 2003 για απάτη χρεογράφων και το 2004 καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση.