Εντάξει παιδιά, έχουμε περάσει καλοκαίρια που μετρούσαμε μπάνια, που μετρούσαμε παγωτά, που μετρούσαμε νησιά (island hopping σ’ αγαπώ και με το What’s Up Experiences έχω έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και σε πακέτα διακοπών), που μετρούσαμε τα μαθήματα που είχαμε για τον Σεπτέμβρη (όλα καλά, μαμά, παίρνω πτυχίο, ορκίζομαι). Φέτος όμως μετράμε live. Γιατί τα Live φέτος είναι Α-ΜΕ-ΤΡΗ-ΤΑ. Κάθε μουσική «φυλή» έχει την τιμητική της και κανείς δεν έχει μείνει παραπονεμένος. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη και βρεθήκαμε ξανά σε ανοιχτούς χώρους, θέατρα, σε στάδια, πλατείες, ταράτσες -παντού!

Σαν αυτόν τον υπέροχο τύπο που τον πέτυχα τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές στους δρόμους της Αθήνα να κρατάει ένα χαρτόνι που έγραφε πάνω «Επιτέλους Πάμε Σε LIVE». Τον είδα στο Σύνταγμα, στο Γκάζι, στο Μοναστηράκι, στην Ερμού. Και τον καμάρωνα (καλά, η κοπέλα δεν τον καμάρωσε απλώς, αλλά έβγαλε και story μαζί του γιατί εκτός από dude ήταν και ομορφόπαιδο). 

Όμως ναι, ρε φίλε, έχεις δίκιο. Επιτέλους μπορούμε να ξαναπάμε σε live. Αν με ρωτάς, δεν υπάρχει καλύτερη μορφή διασκέδασης από τις συναυλίες του καλοκαιριού, είτε μιλάμε για μεγάλα και αγαπημένα φεστιβάλ που φέρνουν τεράστια ονόματα είτε μιλάμε για μικρά live της μπάντας των κολλητών σου που σε θέλουν εκεί, στην πρώτη σειρά, για να τους στηρίξεις. Μετά από δύο χρόνια που τα περάσαμε δίχως ξένους καλλιτέχνες, καθιστά και με μάσκα, ήρθε η ώρα να πάμε σε ένα live και να χορέψουμε, να αγκαλιαστούμε, να στριμωχτούμε στην αρένα ή να κάτσουμε λίγο πιο πίσω με το αγαπημένο μας ποτό στο χέρι, να σπρωχτούμε (οκ, οι πιο «ζόρικοι») στο moshpit όταν ακούγονται τα βαριά ριφ, να βγάλουμε τα stories τα κουνημένα, τα σωστά, τα πρέποντα.

Από όλη αυτή τη γιορτή δεν γινόταν να λείπει το What’s Up χαρίζοντας προσκλήσεις για να ζήσουμε ξανά αυτή την εμπειρία. Όπως άλλωστε επικοινωνεί και το What’s Up όλα είναι καλύτερα όταν είναι live. Φυσικά, μια καμπάνια που θα αναδεικνύει τα live δεν θα μπορούσε παρά να ήταν live και η ίδια. Έτσι λοιπόν αυτός υπέροχος dude with a sign που εμφανίστηκε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας ήταν μέρος της live καμπάνιας του What’s Up. Άνετος και ωραίος, μετέφερε το μήνυμα που όλους μας ενώνει (όχι, αυτό που σκέφτηκες): «Επιτέλους Πάμε Σε LIVE».

Ναι ρε dude, επιτέλους δηλαδή. Για σκέψου, είναι ήδη μέσα Ιουλίου και τι δεν έχουμε δει: Τον συγκινητικό και συγκλονιστικό Nick Cave; Τον είδαμε. Τον τεράστιο Caribu; Τον είδαμε! Τους Orbital τους τύπους που μετατρέπουν κάθε live σε ένα τεράστιο πάρτι; Και αυτούς τους είδαμε. Έχουμε πάει στις αποθήκες στην Πειραιώς, Τεχνόπολη, πλατεία Νερού, έχουμε γυρίσει ολόκληρη την πόλη και ακόμα μας περιμένουν πολλά ενδιαφέροντα live μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Όμως ο dude δεν θα ήταν πραγματικός dude αν δεν μας έδινε και μερικά tips. Ο dude του What’s Up φορούσε ένα ειδικό t-shirt με QR code και αν τον συναντούσες μπορούσες να τον σκανάρεις live για να μάθεις πώς θα βρεθείς στα μεγαλύτερα live του καλοκαιριού χάρη στο What’s Up Experiences.

Αν θες να κερδίσεις κι εσύ προκλήσεις για να ζήσεις live, την εμπειρία των μουσικών φεστιβάλ, μπες στο What’s Up Αpp.