Παιδιά, καλοκαίρι είναι. Όλο σε κάποια παραλία θα βρεθούμε να κάνουμε ηλιοθεραπεία ή να βουτιές. Ή και τίποτα από όλα αυτά, παρά απλώς μια βόλτα στο τέλος της μέρας, έτσι μην και ξεχάσουμε ότι είναι πράγματι καλοκαίρι.

Το θέμα με τις παραλίες είναι ότι είναι γεμάτες εκπλήξεις. Λίγο προσεκτικός να είσαι και παρατηρητικός, ενδέχεται να βρεις από το πιο κοινό μέχρι το πιο κουλό αντικείμενο. ΟΚ, εκτός από μπουκάλια μπύρας, καπάκια αντηλιακών και -αν δεν είσαι ιδιαίτερα τυχερός- χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Όλοι ξέρουμε τι παίζει στην παραλία Γλυφάδας κάποια βράδια.

Προσωπικά, το πιο παράξενο πράγμα που έχω βρει σε παραλία είναι μια κορνίζα. Προφανώς θα είχε πέσει από κάποιο κρουαζιερόπλοιο και θα βρέθηκε να με φρικάρει σε κάποια βουτιά. Γενικότερα όμως υπάρχουν φωτογραφίες από τα πιο κουλά αντικείμενα που έχουν βρει άνθρωποι σε παραλίες. Τύπου οδοντοστοιχίες. Ή όχι ακριβώς αντικείμενα, αλλά αποτελέσματα κάποιας παράξενης έμπνευσης, που έκανε κόσμο να θέλει να δημιουργήσει ψηφιδωτά αετών με πέτρες στην πλαζ. Τι να κάνεις; Συμβαίνουν αυτά.

Τέλος πάντων, παρακάτω θα βρεις έντεκα από τα πιο παράξενα ή και ενδιαφέροντα πράγματα που έχουν βρει άνθρωποι στην παραλία. Ίσως εμπνευστείς να πας με περισσότερο ερευνητική διάθεση την επόμενη φορά.  

Και το πιο γλυκό:

Πηγή: Bored Panda