Τον τελευταίο καιρό, όταν μιλάμε για σειρές καταλήγουμε πάντα να ολοκληρώνουμε τη συζήτησή μας με την τέταρτη σεζόν του Stranger Things η οποία ίσως και να είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς έπαιξε τον ρόλο του το Netflix. Η σειρά είναι εύκολα προσβάσιμη, το στόρι οικείο, τα εφέ φανταστικά και οι χαρακτήρες έχουν την ικανότητα να σε κάνουν να κολλήσεις μαζί τους. Γενικά, το Stranger Things έχει την ικανότητα να σε κάνει να κολλήσεις μαζί του.

Ο τελευταίος κύκλος που κυκλοφόρησε ολοκληρωμένος πριν από μερικές ημέρες μας σύστησε -ανάμεσα σε πολλούς άλλους-  τον 24/7 high πιτσαδόρο και τον Έντι Μάνσον. Ας μείνουμε για λίγο στον Έντι γιατί πραγματικά, οι θαυμαστές της σειράς συγκεντρώνουν ακόμα και υπογραφές για πάρτη του. Φυσικά και ακολουθούν σπόιλερς, η ευθύνη όλη δική σας.

Ο Έντι, λοιπόν, όπως θα είδατε οι περισσότεροι, «χαιρετάει». Πριν πεθάνει όμως μας χάρισε μια σκηνή η οποία θεωρείται η καλύτερη του Stranger Things μέχρι την επόμενη. Ναι, για τη σκηνή που κάνει plug την κιθάρα του και παίζει το Master of Puppets ο λόγος. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και οι ίδιοι οι Metallica αποθέωσαν αυτή την επική στιγμή.

Για να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς γυρίστηκε η σκηνή, τα αδέρφια Ντάφερ, οι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του Stranger Things, δημοσίευσαν ένα backstage βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Τζόσεφ Κουίν χωρίς την περούκα του να χτυπιέται κανονικότατα, χωρίς να παίζει playback. E, οι φανς δεν ήθελαν και πολύ, όπως είπαμε μαζεύουν ήδη υπογραφές για να τον «αναστήσουν».

https://t.co/yjv63A1pfp